SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
20. Březen 2025, 21:16

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: nevite nekdo o Software pro SEk700i podporujici win 98???????
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: nevite nekdo o Software pro SEk700i podporujici win 98???????  (Zobrazeno 2608 x)
achnicta
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 01. Září 2005, 10:57 »

Zdarvim, nevite nekdo jestli se da nekde dajit nekde na Internetu PC Suite ktery lze nainstalovat na Win 98?Huh nebo nejaky program pres ktery dostanu MP3 do telefonu pres kabel??? dekuji:-)) Undecided
« Poslední úprava: 01. Září 2005, 14:07 od achnicta » uložena
Dark
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 03. Září 2005, 13:05 »

Bohuzel v tomhle ti neporadim,ale zkus tohoto spravce souboru : My Phone Explorer. Muzes si ho stahnout v sekci Download. Nebo pokud mas nekoho nablizku s notebookem,tak ty maji vetsinou infraport a pres ten se soubory do K700i daji odeslat bez problemu.Nepotrebujes k nim zadny specialni soft.To same plati o bluetooth.Takze pokud jsi si jeste nekoupil kabel pro K700i doporucuji ti radsi zakoupit Irda nebo bluetooth adapter.Navic je to univerzalnejsi.Kabel pouzijes jen u velmi maleho okruhu telefonu,ale u infra a bluetooth mas na vyber spoustu telefonu mezi vsema znackama. Mrknutí
uložena

N650,N3110,N3210,N8110i,N3310,S55,T310,K700i
fireice
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 22. Září 2005, 01:29 »

Jde to bez problemu s programem "SendFile" .Jediny co musis mit nainstalovano ,je original komunikacni soft od SE,ktery je soucasti baleni. Pouzivam s Win 98 SE  bezne jak kabel tak blu.adapter. Bez problemu  Cool
uložena

SEManiak Fire
TXXX
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 16. Prosinec 2005, 17:41 »

:'(Ahojky. Taky nevim jaky soft vyuzit.Bohuzel mam WIN98SE, originalni tam nejde. Mam notbook s IRdA, ale nemuzu rozchodit komunikaci telefonu. S Nokii 6310i to funguje dobre. Zarizeni IRda v PC najde mobil K700i spojeni je ale za chvilku preruseno. Vse je nastavene jak ma. Zkusil jsem i jestli mi oba tel. komunikuji mezi sebou azkusil jsem z Nokie poslat do SE vizitku, funguje.Tak kde muze byt problem?Spustim-li jakykoliv soft na synchronizaci a spravu 700i, tak to hlasi, ze to telefon nenaslo.Jsem z toho jiz zoufaly 3 dny. Dtto to takto i funguje s kabelem USB, typ MA_620. A jeste jsem zkusil toto vse na notbooku sveho kolegy, ktery ma ten samy s W98SE a je to to same. Kde muze byt chyba nevim. Diky za kazdou radu. Embarrassed
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: nevite nekdo o Software pro SEk700i podporujici win 98???????
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 19 dotazů.