SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
13. Březen 2025, 00:04
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Google Android
|
Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Jake pouzivate pameÂťove karty v X 10 mini,funguji bez problemu?
Strana:
1
...
3
4
[
5
]
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: Jake pouzivate pameÂťove karty v X 10 mini,funguji bez problemu? (Zobrazeno 28556 x)
lada
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE X10i
Re: Jake pouzivate pameÂťove karty v X 10 mini,funguji bez problemu?
«
Odpověď #60 v:
20. Květen 2011, 06:31 »
Uživatel: Jozef Cmar 07. Prosinec 2010, 12:53
Sam se nyni chystam koupit do X10 novou kartu, temer najisto to bude 32 GB (nevyuziji ji, spise pro potreby testovani a redakce), jak to tak ale ctu, Kingstonu bych se radeji vyhnul. Bohuzel ale vyber u 32 GB karet neni zrovna siroky
Zdravim Jozefe
jak sji dopadl s testovanim 32GB karty? ja zrovna pokoukavam po 32GB class 10 viz
http://www.sunnysoft.cz/zbozi/150PLX-027/lexar-microsdhc-32gb-pametova-karta-high-speed-class-10-se-cteckou.html
chodi 32GB v X10i ?
mate nekdo zkusenosti s kartami Lexar ?
diky,L
uložena
N3210 =>> N1100 =>> X10i black => 2.1.54 / 2.2.1 / FreeX10-beta4_zdzihu => #unlocked - WB 6.0 - 39,247 mflps single thread / 1366 quadrant
lada
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE X10i
«
Odpověď #61 v:
26. Květen 2011, 09:42 »
lexar 32GB class 10 jsem poridil, v telefonu naformatoval, prekopiroval vse ze stary (8GB) karty a zatim to vypada, ze vse ok.
SDtools ukazuje write: 8,6-8,9MB/s, read 20,4-24MB/s pro 3072kb bloky nastaveni
pri nastaveni 2048 rychlosti +- stejny
trosku me jen zlobi prilozena ctecka, tvari se jako vlozenej usb drive device, ale v device neni zadna disketa, vlozte disk
slunce vsem
uložena
N3210 =>> N1100 =>> X10i black => 2.1.54 / 2.2.1 / FreeX10-beta4_zdzihu => #unlocked - WB 6.0 - 39,247 mflps single thread / 1366 quadrant
varinek
Uzivatel
Telefon: SE X10 mini pro
«
Odpověď #62 v:
20. Únor 2012, 08:20 »
Mam stejny problem na X10 mini pro (starsi verze). Karta je 4GB calss 4 vyrobce na ni neni napasny. Telefon hlasi "Damaged card", format v telefonu neudela nic, moje pc (WinXP SP3) kartu nenajde ani v externi ctecte. Telefon mam od pondelka, kartu jsem koupil v utery. Behem stredy se "poskodila" poprve. Hned odpoledne jsem ji jel reklamovat k prodejci. Ten ji strcil do integrovane ctecky v nejakem tam vystavenem notebooku se "sedmickami" a karta bez problemu naskocila. Tak jsem ji strcil zpatky do telefonu a ten ji taky bez problemu nacetl vcetne vsech dat co na ni byly. Prodavac se na mne dival jak na *****a.
Pro jistotu jsem si hned na miste nechal udelal format karty (nic moc jsem na ni jeste nemel). Karta slapala. Dnes jsem chtel vyzkouset fotak v telefonu (porad se s telefonem po trech dnech jeste seznamuju), ale aplikace mi psala, ze nema prava na zapis na SD kartu. To same psala i kamera. Nicmene kdyz jsem pak pripojil telefon k PC a kartu namountoval, slo na ni porad kopirovat. Nahral jsem si nejaky pdb knihy, otevrel jednu z nich v aplikaci iReader napoprve ji v pohode nacetl. Kdyz jsem ji zkusil otevrit podruhe (abych se podival, jak vypada po te, co jsem si upravil vzhled v tom iReadru, pro lepsi citelnost), uz neslo zase nic otevrit a telefon opet hlasi "damaged SD card" a opet ji nenacte ani pocitac pres externi ctecku.
Vypada to, ze karta se nejak sekne po kopirovani na ni pres telefon pripojeny k PC a naslednem odpojeni telefonu. Kartu jsem pred odpojenim telefonu od PC samozrejme vzdy odmountoval, presto to nepomohlo. Mozna by se tomu dalo predejit tim, ze se vzdy i telefon "bezpecne odebere" pred odpojenim od PC, to uvidim jestli se mi kartu podari znovu ozivit. V kazdym pripade je to minimalne velice nestastny, kdyz se neda karta v telefonu pouzit jako prenosny medium, aniz by se clovek bal, ze mu zatuhne. Nehlede na to, ze jsem za ni vysolil skoro 6 stovek prave proto, abych mel dostatek prostoru na pripadne prenaseni dat, muziku apod.
Obecne ma tenhle problem spousta lidi na ruznych telefonech (G1, Hero, Magic, Motorola Droid a dalsi), ruznymi verzemi Androida a s ruznymi kartami (aspon podle hledani na googlu a prochazeni ruznych zahranicnich for), ale reseni nebo aspon postup co delat, aby tomu clovek predesel nikde.
(
uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SK17i, G502, K320i
«
Odpověď #63 v:
20. Únor 2012, 09:07 »
Tak ono to "bezpecne odebrani" tam neni uplne pro srandu kraliku, navic FAT neumi zurnalovani, takze se muze poskodit. U FS se zurnalem bys riskoval maximalne to, co jsi tam naposledy nahral, protoze tam se kazda zmena zapise bud cela, nebo vubec. Bohuzel, kvuli kompatibilite s Windows ma Android na karte FAT a jina moznost bez rootu neni.
Muze ale jit i o problem s kartou jako takovou a problemy tomu i napovidaji. Bohuzel, tady asi neni lepsi rady nez to zkusit znovu. Pripadne lze trvat na nejakem vetsim testu karty. To, ze kartu ctecka nacetla, jeste neznamena, ze je karta uplne vporadku.
OT: Ta karta mi za sest set rozhodne neprijde dobra koupe. Pred vice nez rokem jsem dal zhruba o stovku vic za ctyrnasobne velkou kartu tridy sest a znacky A-Data. Vzhledem k pokroku by dnes i navzdory inflaci mohla byÂť dokonce levnejsi.
uložena
kontakt
- Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
varinek
Uzivatel
Telefon: SE X10 mini pro
«
Odpověď #64 v:
20. Únor 2012, 09:38 »
Ta cena byl preklep
600 bych za 4GB nedal. Bohuzel sem mi kartu zatim nepodarilo ozivit, ani PC uz ji necte. Jedina moje zachrana vzdy byla nokia, ktera kartu zobrazila a dokazala zformatovat a v x1O mini pro slapala... Bohuzel ted uz to ani Nokia nesvede... Zkusim se vratit, k originalni karte a dam jeste vedet.
uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SK17i, G502, K320i
«
Odpověď #65 v:
20. Únor 2012, 09:57 »
Tak muzes jit reklamovat a pripadne trvat na dukladnejsim provereni (aÂť zkusi zapis, cteni, kontrolu vadnych bloku apod.).
uložena
kontakt
- Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
3
4
[
5
]
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Google Android
|
Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Jake pouzivate pameÂťove karty v X 10 mini,funguji bez problemu?
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 18 dotazů.