SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 04:58

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Hry a aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pomoc s vyberem aplikaci (hudba,videa,widgety,konverze,office-pdf.......)
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Pomoc s vyberem aplikaci (hudba,videa,widgety,konverze,office-pdf.......)  (Zobrazeno 3586 x)
Droid
Uzivatel
Telefon: SE Xperia Play

Zobrazit profil
« v: 13. Leden 2012, 21:55 »

Prosim pomozte mi vybrat aplikace,jelikoz jsem android novacek a nemam moc prehled co se aplikaci tyce:

a) Nejaky VIDEO prehravac,ktery si poradi s: MP4,3GP,AVI,DIVX,WMV,FLV...+ podpora titulku. Je jasne
ze programu ktere pozaduji je mnoho,ale jde mi nejen o formaty ale i o kvalitu obrazu,kvalitu zvuku
(napr smart movie vyrazne snizoval kvalitu zvuku oproti puvodnimu prehravaci v Nokii tube)a uziv
prostredi,vzhled,ovladatelnost.

b) Audio prehravac,nejlepe aby fungovaly vsechny standartni formaty + FLAC + kvalitni zvuk,moznost
zobrazit seznam alb + nahledy (nejlepe abych si mohl nahledy pridat rucne).

c) Neco ve stylu movie maker,ulead video studio pro mobilni telefony. Par videi jsem uz na PC delal
pomoci techto programku tak bych prosil o neco kde je vice funkci a ne treba jenom: smazat zvuk,spojit
video s jinym...

d) Souborovy manazer pro ROOtlou 2.3.4 Play s dvema okny (neco jako Total Commander)

e) Existuje programek na konverzi videi,audia do jinich formatu ?

f) Programek na stahovani videi z yt,stream...pokud teda nejake existuje.

g) PDF + office prohlizec v jednom. U office i editaci,vytvareni.

h) Widget kde je mozno vypnout/zapnout: wifi,internet pres operatora(tak aby se tel automaticky nepripojoval na net),bt atd.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Hry a aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pomoc s vyberem aplikaci (hudba,videa,widgety,konverze,office-pdf.......)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 18 dotazů.