SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 00:12

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Xperia PLAY zkusenosti
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Xperia PLAY zkusenosti  (Zobrazeno 4531 x)
jimkala
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 20. Květen 2011, 12:07 »

No po dlouhodobem pouzivani jsem MOOOC MOOOC zklaman. Telefonni modul je takrka neschopen se prepinat mezi BTSkami, bud se telefon na chvili odmlci a nebo rovnou vypne hovor. Obcas se mi stane ze mi nejde sluchatko, nutny reset telefonu. Zasekava se, nepravidelne ale kdykoliv. Wifi modul, ztraci signal i tam, kde jine mobily maji jeste carku az dve (mereno podle utlumu signalu, ktery u XPlay vykazuje cca o -20dMm, nez jine telefonu LGOO,HTCD,HTCDHD, atp...). No zkratka hruza, doufam ze si brzy najdu cas a dam ho reklamovat, ale proste neco sileneho. Sice jsem ho vyhral, v te jejich soutezi, ale o to vice by se meli snazit, aby telefon byl suprovy, ale o to mse to fakt rict neda, a taky doufam ze jsem jediny clovek, kdo s tim ma tak velke problemy, jinak fakt nevim

S pozdravem Jakub Kala
uložena
C510
Uzivatel
Telefon: SE XPERIA PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 20. Květen 2011, 14:10 »

Zrejme na buduci tyzden dostane Arc aj Play aktualizaciu androidu na verziu 2.3.3. Tato aktualizacia ma zahrnat:
- oprava bugov
- vyssia integracia facebooku /tuto volbu bude mozne uplne vypnut - pre NONfb majitelov/

Calum MacDougall zo Sony Ericssonu uviedol, ze spolocnosÂť nevyraba „Facebook telefon“, na rozdiel od HTC, ale len „vylepsuje zazitok“ z integracie socialnej siete. Nove funkcie budu dostupne prostrednictvom aktualizacie systemu Android 2.3.3 zrejme uz buduci tyzden, napisal portal recombu.com s odvolanim sa na hovorcu spolocnosti.

ZDROJ: http://www.mobilmania.sk/bleskovky/sony-ericssony-xperia-arc-a-xperia-play-dostanu-coskoro-android-233/sc-4-a-1125662/default.aspx
uložena

Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlík
Daff.Cz
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia Arc S Midnight Blue

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 10. Červen 2011, 22:35 »

Tak s tim wifi to mam taky tak podobne... a je to telefon taky z te souteze... to je zajimavy, kazi to dojem z telefonu...
uložena

Az umru, pohrbete me prosim tvari dolu, aby mi cely svet mohl polibit prdel. Mrknutí
Technicek
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 12. Leden 2012, 19:20 »

Mate nejaky dalsi poznatky uvazuji o koupi, zajimal by me jak slape s novym androidem 2.3.4
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Xperia PLAY zkusenosti
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.