SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 01:33

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Root a Recovery menu pro modely Arc, Mini, Mini Pro, Neo,Play, Ray (diskuze)
Strana: 1 ... 6 7 [8]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Root a Recovery menu pro modely Arc, Mini, Mini Pro, Neo,Play, Ray (diskuze)  (Zobrazeno 49230 x)
tomci
Uzivatel
Telefon: SE Xperia Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #105 v: 14. Listopad 2011, 15:11 »

Mam odemknuty bootloader dle navodu http://forum.semania.cz/index.php/topic,28470.0.html, root dle http://forum.semania.cz/index.php/topic,28698.0.html.
Chci udelat recovery dle http://forum.semania.cz/index.php/topic,28489.0.html. Nebude vadit, ze uz root mam? Nepopere se to v mobilu nejak? Diky.
uložena

Neo ICS 4.1.C.0.7, unlock BL, root, CWM
kordo
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia NEO viac ich sem pisaÂť nebudem, lebo by sa sem ani nevosli :D

Zobrazit profil
« Odpověď #106 v: 16. Listopad 2011, 13:21 »

No Jozef a teraz by ma zaujimalo ako sa dostanem do toho xrecovery menu dlhsie som tu nebol  uz som zas sony ericsson mam Neo vsetko som urobil, trosku som sa zamotal pri instalacii ovladacov a musel som to nainstalovaÂť inak ako je to popisane lebo cez CMD mi tie ovladace nenainstalovalo ale potom uz vsetko frcalo ako malo aspon dufam. Inak som z Nea veÂľmi milo prekvapeny mal som HTC Desire S HW podobny ale co sa tyka vahy uf som nevedel ci ho vlastne drzim v rukach. Uz sa zas budem plne venovaÂť tomuto foru Smajlík Takze uz som na to prisiel je to ako u X10 teraz ma zaujima ci romky sa daju nahravaÂť cez to xrecovery menu a ci nahodou neexistuje nejaka ronka zalozena na HTC Sense dosÂť som si na to zvykol hehe
« Poslední úprava: 16. Listopad 2011, 13:31 od kordo » uložena

Nevies opytaj sa...
Joza
Anonym
« Odpověď #107 v: 16. Listopad 2011, 16:42 »

Do Recovery menu se dostanete opakovanym stiskem tlacitka zpet po startu telefonu a zobrazeni loga SE Smajlík
uložena
tomci
Uzivatel
Telefon: SE Xperia Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #108 v: 16. Listopad 2011, 23:30 »

Nevim, co delam spatne. Uz 2x jsem umrtvil Neo a stale nejsem schopen udelat root a recovery dle navodu. Postupuju bod za bodem, soubor jsem stahnul (InteksKernelV12.zip), prejmenoval na boot.img, udelal vse, co se ma a pri zapnuti jen zavibruje, ale nerozjede se... Budu vdecny za radu.

Edit: InteksKernelV12.zip jsem rozbalil, obsah boot.img nakopiroval do slozky a vse dokoncil. Uvodni obrazovka se zmenila, ale po recovery a SU v menu ani pamatky.
« Poslední úprava: 16. Listopad 2011, 23:49 od tomci » uložena

Neo ICS 4.1.C.0.7, unlock BL, root, CWM
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #109 v: 17. Listopad 2011, 14:41 »

Mohl bych poprosit o odkaz na XDA? Nemohu to tam najit. Rad bych se podival/zeptal na nejake technicke detaily...
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
filip.kosut
Uzivatel
Telefon: SE Xperia Mini Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #110 v: 18. Prosinec 2011, 14:17 »

Zdravim, mam docela necekany problem, sk17i, u telefonu proveden root-uspesne, odemknuty bootloader-uspesne, nasledne jsem instaloval kernel a po tomto kroku nejede domovke tlacitko a nenajede pam. karta, to vsechno jsem delal kvuli instalaci nove romky, rikal jsem si zpravi se tto novou romkou, kdyz ji ale vyberu v boot menu a potvrdim vyskoci chyba MD5 nismatch! muzete mi prosim pomoct? Embarrassed
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #111 v: 18. Prosinec 2011, 15:35 »

MD5 mismash = spatne stazena na 95 procent, kterou jsi stahoval?
uložena
filip.kosut
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #112 v: 18. Prosinec 2011, 15:42 »

tuhle http://forum.semania.cz/index.php/topic,28723.0.html s facebookem

edit: vlastne bez facebooku
« Poslední úprava: 18. Prosinec 2011, 15:44 od filip.kosut » uložena
filip.kosut
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #113 v: 18. Prosinec 2011, 18:50 »

nejaky tip? Undecided

edit: je nazev te slozky 2011 atd. rozhodujici?
« Poslední úprava: 19. Prosinec 2011, 01:20 od filip.kosut » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 6 7 [8]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Root a Recovery menu pro modely Arc, Mini, Mini Pro, Neo,Play, Ray (diskuze)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 18 dotazů.