SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
13. Březen 2025, 15:34
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Google Android
|
Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Mezera mezi klavesnici a zbytkem?
Strana: [
1
]
« předchozí
další »
Autor
Téma: Mezera mezi klavesnici a zbytkem? (Zobrazeno 3992 x)
Parman09
Uzivatel
Telefon: SE T630i
«
v:
27. Listopad 2011, 22:29 »
Ahoj chci si koupit model Mini Pro, ale kamarad ho ma a kdyz je klavesnice vytahnuta, tak je to v pohode, ale jakmile ji zasune tak je mezi tim displejem a klavesnici trochu jakoby mezirka a pokud na nem pracujete tak to jakoby cvaka, (prave o tu mezeru mezi klavesnici a zbytkem), tak se chci zeptat jestli je to jenom chyba u nej nebo je to rozsireny, nerad bych aby mi to delalo to same.. doufam ze ste me trochu pochopili moc vysvetlit to nejde, ale diky za opdoved
uložena
Jajar
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: XPERIA mini pro
Re: Mezera mezi klavesnici a zbytkem?
«
Odpověď #1 v:
28. Listopad 2011, 11:08 »
Asi vim co myslis, ano v zavrenym stavu je mezera mezi klavesnici a dilem s displejem, ale nic mi pri bezny praci s telefonem necvaka (napr. psani na SW klavesnici, tapani na displej apod., nic nepozoruju). To spis celkove je vysouvaci mechanismus o neco volnejsi, nez u starsi X10 mini pro, ta mi prisla tak nejak lip zpracovana. Tady se ten volnejsi mechanismus projevuje hlavne treba pri foceni pomoci mechanicky spouste - telefon si pridrzuju palcema zespodu a je citit ze se klavesnice hybe, ma tendenci se vysunout. Nebo kdyz si cistim displej napr. o tricko a drzim telefon jen za tu zadni cast s baterii, tak se mechanismus hejba.
Trosku me to mrzi hlavne proto, ze prave stara X10 mini pro mi proste prisla kvalitnejsi/pevnejsi. Na druhou stranu me hodne rekvapila SW klavesnice (klasicka "telefonni" alfanumericka), je to uplne jina liga oproti X10 mini pro, jak odezvou, tak i slovnikem, kterej nejen ze je hodne bohatej a rzchle se uci, ale i oreze diakritiku v SMSkach. Kdybych si to vyzkousel poradne pred koupi, tak MOÂŽNA bych obetoval HW qwerty a koupil pevnejsi mini, nebo odolnou Active.
Ale jinak tomu nemam moc co vytknout, pri bezny praci me to nijak neomezuje.
uložena
Ericsson/Sony Ericsson:
T10s
->
T39m
->
T68i
->
K700i
->
W800i
->
W880i
->
G900
->
W902
->
X10 mini pro
->
mini pro
verbatim
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: E T39m ► SE T65 ► SE T630i ► (SE T105) ► SE D(K)750i (R1DB001) ► SE K800i (R8BF003) ► SE C902 (R3EG004) ► SE W995 Silver (R1HA035) + Mini Pro (4.0.2.A.0.58)
«
Odpověď #2 v:
28. Listopad 2011, 15:55 »
V mem pripade je zase vysuvny mechanismus o neco dale (ve smyslu pokrokovosti) nez v pripade X10 Mini Pro, vule v podstate tak mala, ze by se mi chtelo napsat az zadna, jedine, kdy lze vyloudit nejaky zvuk je, kdyz mam vysynutou klavesnici a na displej jemne zatlacim v urcitem miste, jinak se nic neprohyba ani v otevrenem ani v uzavrenem stavu (prohybani jsem zazival u predchudkyne v uzavrenem stavu pri ovladani).
A ztotoznuji se i s tim, co je psano nademnou, ze pri foceni tady ta tendece k vysuni klavesnice (ale jen do urcite polohy) je vetsi, nez u predchudkyne. Jinak bych ale oznacil soucasnou Xperii az na par musek dotazenou rozhodne lepe, nez U20i a zpatky se uz nevracel
.
Jinak ano, displej na dotyky reaguje opravdu perfektne a v mem pripade je i HW klavesnice o hodne lepsi nez u predchudkyne (u me kamaradky, ten rozdil tak markantni neni, asi jsem mel u predchudkyne klavesnici od jineho dodavatele, nez ona)
A cvakani v uzavrenem stavu rozhodne nepociÂťuji, jak jsem vyse psal, telefon hezky drzi.
«
Poslední úprava: 28. Listopad 2011, 15:57 od verbatim
»
uložena
SE W995 (R1HA035)+ M2 Sony 8 GB +
Handsfree HPM-90
+
Handsfree MW600
+ MPS-70 + MS-410 + CDS-75 + CCR-70
C902 - uzivatelska recenze
v6ak
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SK17i, G502, K320i
«
Odpověď #3 v:
28. Listopad 2011, 17:04 »
Ja taky cvakani s uzavrenem stavu nepozoruji, ale mam jej jen par dni.
OT: Ale jako necekany fail mi prijde krytka USB.
uložena
kontakt
- Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
roxetak
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
«
Odpověď #4 v:
28. Listopad 2011, 17:25 »
K****y tazko sa otvara, ze :-) Asi bude potrebne si zakupit otvarac, ci lupac na pomarancovu koru na otvaranie krytky.
uložena
Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Jajar
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #5 v:
28. Listopad 2011, 17:38 »
verbatim
: tak mozna je to jen osobnim pocitem, me proste vic vyhovovalo zpracovani X10 mini pro, nepociÂťoval jsem na ni tak casto ten efekt telofonu ze dvou kusu
. A mozna je to i davkou, dneska se u kazdyho telefonu ruznej nazory na zpracovani - nekomu nekde neco vrze hned po koupi, nekdo nema s nicim problem treba i po dvou letech pouzivani. Proste buh vi, co tam na tech vyrobnich linkach vyvadej za brikule.
Kazdopadne jak uz jsem psal, je to jen pri urcitych situacich a pri beznym pouzivani nepozoruju problem popisovanej v uvodnim dotazu.
v6ak
: Ano, ta krytka je i pro me dost fail. Nez jsem vychytal jeji odklapeni, pekne jsem ji odrbal a nevypada to zrovna uchvatne na mesic starym telefonu. Nechapu, kdo to testoval, pritom by stacilo krome zarezu v krytu udelat zarez i primo v krytce USB.
Jinak nechci aby to vypadalo, ze telefon jenom kritizuju, jsem s nim hodne spokojenej, jen si ho neidealizuju a nemam problem napsat i o vecech, ktery by mohli bejt lepsi.
uložena
Ericsson/Sony Ericsson:
T10s
->
T39m
->
T68i
->
K700i
->
W800i
->
W880i
->
G900
->
W902
->
X10 mini pro
->
mini pro
verbatim
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: E T39m ► SE T65 ► SE T630i ► (SE T105) ► SE D(K)750i (R1DB001) ► SE K800i (R8BF003) ► SE C902 (R3EG004) ► SE W995 Silver (R1HA035) + Mini Pro (4.0.2.A.0.58)
«
Odpověď #6 v:
28. Listopad 2011, 19:56 »
Jajar
presne, telefony (nejen od SE) jsou opravdu ruznorode
. Moje X10 Mini Pro a kamaradcina - opravdu znatelne rozdily v konstrukci, ja mel dokonce i jiny displej (ve smyslu podani barev - takovy jasnejsi) a klavesnice se u me nemackala tak dobre, jako u kamaradky. Vysuvny mechanismus u me mel jiste mouchy, ale kamaradcin - tak tam byla ta vule jeste znatelnejsi.
Takze naprosty souhlas s tim, co pises, i ten pocit dvou telefonu - u me tedy jen v pripade foceni, jinak ne a nebo jsem si na to uz zvykl.
Pohlizis na telefon bez ruzovych bryli, ja jsem s mym Minikem Pro taky spokojenej, ale vytky tady jsou (viz. to neustale kontinualni zaostrovani u foto - coz mne dost zdrzuje pri porizovani zaberu - tady jasne vyhrava predchudce) a pak i ten problem s lupanim , ktery je vsak u me v naprosto unosne mezi...
Na krytku si clovek musi najit grif, taky jsem ji poprve nemohl vytahnout, ale pak jsem zkusil tu postupnou metodu a je to v pohode, taky asi trochu povolila, pac nabijim kazdy den
uložena
SE W995 (R1HA035)+ M2 Sony 8 GB +
Handsfree HPM-90
+
Handsfree MW600
+ MPS-70 + MS-410 + CDS-75 + CCR-70
C902 - uzivatelska recenze
Jajar
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #7 v:
29. Listopad 2011, 13:32 »
To mas pravdu vlastne, ano i ja mel jinej displej, nez kolega v praci. Rozdil byl hned na prvni pohled, jeho byl sice o neco tmavsi, ale kontrastnejsi a celkove mel lepsi barvy. Hold upravy probihaji i behem vyroby (ano nejen u SE).
A jasne koukam na telefon bez ruzevej brejli, ale ono je to potreba a jinak to nejde, pokud si chci vybrat telefon tak, aby mi vyhovoval. Zhodnotim si pozitiva a negativa tak, aby mi neprekazeli v pouzivani a podle toho koupim. Novy "mimino" ma svoje mouchy, ale ani jedna z nich me nepresvedcila o tom, ze bych ho nemel kupovat, nebo se ho dokonce zbavovat. Je to skvelej founek a to co popisuju, radim do kategorie "mrzi me" a to znamena jen to, ze mi neprekazi v pouzivani
.
A krytku uz jsem taky vychytal, ale slo mi prave jen o to, ze jsem se to musel naucit a trochu to odnesl vzhled krytky.
Jinak to lupani, ktery se tady na foru popisuje ja naopak nezaznamenavam nastesti
.
uložena
Ericsson/Sony Ericsson:
T10s
->
T39m
->
T68i
->
K700i
->
W800i
->
W880i
->
G900
->
W902
->
X10 mini pro
->
mini pro
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
Fórum SEMania.cz
|
Google Android
|
Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.056 sekund, 18 dotazů.