SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 10:35

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Samovolne nahodne klikani na displeji - Xperia PRO
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Samovolne nahodne klikani na displeji - Xperia PRO  (Zobrazeno 3699 x)
vita2
Uzivatel
Telefon: Xperia Pro

Zobrazit profil
« v: 02. Listopad 2011, 14:17 »

Vcera jsem resil zajimavou vec. Kdyz jsem chtel Âťuknout na displej Xperie PRO, tak se Âťuknuti odehralo vzdy jinde a jeste k tomu hned nekolikanasobne - pokazde jinde. Takze jsem nechtene volal, otviral okna, nedokazal je zavrit, posouval ikony a pod. Bylo to jak protrzena prehrada. Dokonce stacilo pohybovat prstem asi 5mm nad displejem a generovaly se samy od sebe doteky. Nastesti jsem pricinu pomerne brzo odhalil. Delala to nova USB dobijecka, tato: http://interlink.tsbohemia.cz/fun-beat-sitova-usb-nabijecka-220v-_d85238.html. Jakmile telefon od teto dobijecky odpojim, displej funguje opet skvele. A to jsem si pri nakupu liboval, jak je takova dobijecka levna!!! Kdyz dobijecku opet zapojim, problem se opakuje, takze to mohu krasne demonstrovat. Ma nekdo podobne zkusenosti?
uložena

Xperia Pro
selfish
Uzivatel
Telefon: mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 02. Listopad 2011, 14:47 »

mozna proto se jmenuje fun beat  Cheesy ..... (fun mj. = zabava; beat mj=napalit?) nabijeni bude asi jen vedlejsi (ne)funkce
« Poslední úprava: 02. Listopad 2011, 14:51 od selfish » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Samovolne nahodne klikani na displeji - Xperia PRO
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.034 sekund, 16 dotazů.