SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 08:57

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA PRo definitivne v redakci - ptejte se co vas zajima
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson XPERIA PRo definitivne v redakci - ptejte se co vas zajima  (Zobrazeno 15476 x)
Joza
Anonym
« Odpověď #30 v: 12. Říjen 2011, 15:02 »

Posledni tri dny jsem stravil testovanim GPS u modelu Pro a jsem spokojeny, Fix i bez signalu mam nejdele do deseti vterin a vetsinou i drive, v tomto smeru jsem s Pro skutecne velmi spokojeny a mohu jen doporucit
uložena
Missa
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: SE W550i, HTC TOUCH HD, BB 8520, cekam na SE Xperii Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 12. Říjen 2011, 15:16 »

Chtela jsem se zeptat, oficialne bude v prodeji toho 17.? ono sice se uz v hodne obchodech prodava, ale furt cekam na x-store.cz s jakou cenou prijde.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #32 v: 12. Říjen 2011, 15:18 »

No skladem uz je (ale nemaji ho jeste na e-shopu), cenu bych cekal tak kolem osmi tisic, nebude to mene ani vice nijak zasadne...
uložena
inferno
Uzivatel
Telefon: Xperia Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 13. Říjen 2011, 13:53 »

Tak na x-store uz ho maji v e-shopu...  Cena 8.350,-
uložena
Mara232
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 1100 ->SE xperia x10i

Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 13. Říjen 2011, 16:30 »

zdravim,mam x10 a premyslim o tom,ze by jsem si ji za xperii pro vymenil,co vy na to?
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #35 v: 14. Říjen 2011, 22:33 »

Osobne bych do toho sel, ten telefon je o slusny kus dal a uz bude jen lepsi. X10 je dobry telefon, ale uz je na konci sveho zivotniho cyklu. Pouzival jsem oba telefony a u XPERIE Pro bych vyjmenoval dost veci, ktere se mi libi. V rychlosti - QWERTY, HDMI, lepsi uchop, plny multitouch, novejsi Android + podpora do budoucna, novejsi procesor, celkove vyssi rychlost, odemknuty boootloader, vice barevnych variant, pohodlnejsi tlacitka pod displejem
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #36 v: 22. Říjen 2011, 18:25 »

Muze mi sem nekjdo z majitelu SE xperia pro hodit puvodni build.prop soubor? Jedno jaka customizace. Diky
uložena
Kelmeboys
Uzivatel
Telefon: SE C702

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 23. Říjen 2011, 19:19 »

Chci se zeptat. Velice se mi libi telefon Xperia Pro jsem bezny uzivatel,ktery umi nainstalovat program a tak ,ale nevim jestli se s telefonem domluvim nebo je to jen pro opravdove odborniky? A jeste jedna otazka jde v telefonu pres Wifi poslouchat internetove radio a jak spolupracuje telefon s MW 600 ukazuje to v posledni verzi Id track? Dik za odpovedi
uložena
pogo
Uzivatel
Telefon: Xperia PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 24. Říjen 2011, 19:36 »

kelmeboys:: zvladnes na pocitaci obcas nainstalovat nejakej program, tu a tam neco prenastavit atd...? Jestli jo, tak se xperie pro neboj - je to proste "jenom" android s klavesnici a doinstalovanou aplikaci pro Office dokumenty... :-)

Zitra vecer se taky dockam...  Grin Cheesy Mrknutí
uložena

Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
inferno
Uzivatel
Telefon: Xperia Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #39 v: 24. Říjen 2011, 21:11 »

Ahoj vsem soucasnym i budoucim majitelum Xperie Pro. Po tomhle telefonu koukam na netu skoro kazdej den... Bohuzel ale stale marne cekam na recenzi... Asi toho ma Jozka momentalne moc, kazdopadne zrovna po recenzi tohodle telefonu uz opravdu prahnu. Mam totiz nekolik otazek, ktery jsou dost zasadni a ani osahani pristroje v prodejne mi na ne neodpovi (uz jsem telefon v ruce nekolikrat mel).. Zkusim se tedy zeptat tady, trea uz mi par soucasnych majitelu odpovi. Protoze mam X10 mini pro, zajimaji mne hlavne nasledujici fakta u Xperie Pro:
1. vydrz baterie. Pozitivni/negativni zkusenost? Vim, ze je to relativni.. Ale zajimalo by me treba jak se jevi uzivatelum v porovnani s predchozi X10 / mini / pro..
2. Wi-fi. Kvalita/citlivost prijimace? U X10 mini pro to neni zadna hitparada, proto se ptam..
3. GPS.. To same. Rychlost fixace (bez datove podpory). Jake mate zkusenosti? Pouzivate nekdo treba programky na behani? Jak vam fixuje polohu na sidlisti?
4. Odinstalovani predinstalovanych aplikaci? Jde to bez problemu, nebo si bez rootu neskrtneme? Napriklad Visepilot a par ostatnich jsou opravdu zbytecnost..
5.Informacni dioda? Umisteni, sila svitu? Spokojenost? m8 nekdo porovnani s X10 mini pro? Na ni je to proste SUPER!
6. HDMI. Zkouseli jste nekdo zapojitdo TV a pustit film? Jak to frci?
7. Prehravani .avi filmu bez predchozi komprese. Funguje spolehlive s playerem z marketu? Nebo je nutne komprimovat?

Diky moc predem za odpovedi.
uložena
verbatim
Uzivatel
Telefon: E T39m ► SE T65 ► SE T630i ► (SE T105) ► SE D(K)750i (R1DB001) ► SE K800i (R8BF003) ► SE C902 (R3EG004) ► SE W995 Silver (R1HA035) + Mini Pro (4.0.2.A.0.58)

Zobrazit profil
« Odpověď #40 v: 25. Říjen 2011, 02:16 »

Chci se zeptat. Velice se mi libi telefon Xperia Pro jsem bezny uzivatel,ktery umi nainstalovat program a tak ,ale nevim jestli se s telefonem domluvim nebo je to jen pro opravdove odborniky? A jeste jedna otazka jde v telefonu pres Wifi poslouchat internetove radio a jak spolupracuje telefon s MW 600 ukazuje to v posledni verzi Id track? Dik za odpovedi

Mohu Ti odpovedet na Tvou posledni otazku (take jssem se na ni kolikrat ptal, nicmene mi nikdy nikdo neodpovedel...)-kamaradka ma totiz Xperii Ray a zaroven i sluchatka MW600 a bohuzel se situace z lonska opakuje... Sluchatka jsou proste nekompatibilni, takze jako by ten displej ani nemela-neukazuji totiz nic...
uložena

SE W995 (R1HA035)+ M2 Sony 8 GB + Handsfree HPM-90 + Handsfree MW600 + MPS-70 + MS-410 + CDS-75 + CCR-70

C902 - uzivatelska recenze
Joza
Anonym
« Odpověď #41 v: 25. Říjen 2011, 07:24 »

Co se tyka GPS (uz jsem to tady ale myslim psal), tak u XPERIA Pro naprosto bez problemu, i bez pripojeni k netu prakticky okamzity fix a take velmi dobra presnost, pouzival jsem cca tyden aktivne a bez zavahani
uložena
canda
Uzivatel
Telefon: Palm Treo Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 27. Říjen 2011, 18:24 »

Pepo ty si davas nacas s tou recenzi:( na kdy to vidis?Smajlík dik za info, jsem hodne napnutej:)
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA PRo definitivne v redakci - ptejte se co vas zajima
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 18 dotazů.