SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 22:38

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Dve rozne Mini pro
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Dve rozne Mini pro  (Zobrazeno 2192 x)
Geextah
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: E T10-> SE K300-> MOTOSLVR L7-> SE G502-> X10 Mini Pro

Zobrazit profil
« v: 20. Prosinec 2011, 19:45 »

Dnes som u Orange bral Xperiu mini pro pre moju sestru ako darcek na vianoce a priatelka si tiez brala mini pro pre seba. oba telefony som dal priatelke nech si doma vybere ktory chce. Takze dve take iste cierne xperie mini pro nema byt ziaden rozdiel medzi nim si clovek povie. Ale teraz vecer mi vola priatelka ze nasla viditelne rozdiely. Jedna ma svetlejsiu klavesnicu ako druha (urcite to ale neni chybny kus z bielej verzie), jedna ma objektiv predneho fotaku do biela druha do cervena a tiez je rozdiel v podsvieteni klavesnice jedna do modra druha do biela. A tiez je rozdiel v tuhosti vysuvania klavesnice ale to by som az tak neriesil. Nemal som este moznost to osobne na vlastne oci vidiet tak to neviem posudit cim by to mohlo byt. Stretli ste sa z niecim takymto? Nemoze by rozne podsvietenie nasledkom roznej verzii androidu? Ale co ta ina farba klavesnice a objektivu fotaku? Neviem veru trochu ma to prekvapilo. Mal niekto moznost porovnat dve mini pro vedla seba?
uložena
kirisek95
Uzivatel
Telefon: xperia mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 20. Prosinec 2011, 22:01 »

Jedno made in Korea, druhe made in Japan Cheesy asi bych to moc neresil, nikdy ne nevyrobi stejne kusy, ale nesetkal jsem se s tim (kamos ma uplne stejnou mini pro, jen mechanismus ma tuzsi)
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Dve rozne Mini pro
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.034 sekund, 17 dotazů.