SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Duben 2025, 16:42

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Google Maps v. 5.6.0 a android 2.1-update 1 Chyba
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Google Maps v. 5.6.0 a android 2.1-update 1 Chyba  (Zobrazeno 3001 x)
pogo
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia PRO

Zobrazit profil
« v: 20. Červen 2011, 13:35 »

Pokud budete resit nemoznost pridat widget na homescreen (padani proces.com.android.settings), a aktualizovali jste mapy google na verzi 5.6.0, odinstalujte je. Laboroval jsem se vsemi blbostmi a opravdu me nenapadlo, ze padani bude zpusobovat oficialni aplikace od Google. Nevim jak jsou na tom jine verze Androida...
Jeste resim pro zmenu po odinstalaci padajici proces.com.android.phone, ale to nekde dohledam.
EDIT::: pred samotnou odinstalaci jsem jeste zkousel zalohovat apn settings, vymazat a pak vratit, takze tam bude chyba toho padani phone procesu.
EDIT2::: tak phone proces uz taky nepada, jen mi nefungujou datovy tarify - resp. nemam ikonku datovych siti - vse samozrejme zapnuty, zkousel jsem podle navodu ruzne povypinat a pozapinat nastaveni, wipe cache ale porad nic - nejaky napady (nejaky auto connection setup, jak byl ve winMo by nebyl:-)?
EDIT3:::tak vyreseno - nevim proc, preplo se mi to na vodafone predplacenku, i kdyz mam tarif :-)
« Poslední úprava: 20. Červen 2011, 14:37 od pogo » uložena

Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
peregrin
Uzivatel
Telefon: X8, C510, g502, s75

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 28. Červen 2011, 07:49 »

No me se na X8 mapy 5.6 ani nenainstaluji. A jak tak ctu tak je to vlastne stesti Smajlík
uložena

SE X8 2.3.7 GDX
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 28. Červen 2011, 10:15 »

Android (od verze 2.2) si sam zjisti, jak se procpat k datum na internetu (jedina moznost, kdy ne, tak jsou nektere brandovane ROM a EcLair ROMky od Sony Ericssonu). Jinak, pokud Vam padaji systemove aplikace, stoji za to vyzkouset "Fix perimission" v recovery.
uložena
pogo
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 28. Červen 2011, 11:08 »

hudasp:: fix permission nepomohlo, to jsem taky zkousel
uložena

Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Google Maps v. 5.6.0 a android 2.1-update 1 Chyba
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 17 dotazů.