SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 17:53

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SK17i - vymena baterie originalni baterie + funkcnost s 2.3.4 = shut down
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SK17i - vymena baterie originalni baterie + funkcnost s 2.3.4 = shut down  (Zobrazeno 4095 x)
Jurashek
Uzivatel
Telefon: SK17i

Zobrazit profil
« v: 01. Listopad 2011, 14:01 »

Zdravim. Minuly tyden jsem vymenil ve sve pomerne zanovni SK17i baterku v domneni, ze si polepsim s vydrzi. Original EP500 (1200mAh) jsem vymenil za nejakou asi neznackovou (http://www.mobilprovas.cz/detail/4180006-neoriginalni-baterie-sony-ericsson-vivaz-1400mah-pro-vivaz,-vivaz-pro--%28kompatibilita-jako-ep500%29/) (LiPol 1400mAh) a vydal se takto provozovat vyse zmineny pristroj. Po cca 5dnech uzivani jsem zacal pociovat velice lehke navyseni provozni doby - radost, nicmene se objevil jeden zasadni problem. Dnes jsem do pristroje nahral 2.3.4 a telefon se pri prekroceni 68° vypne. Ta neoriginal baterka je vyhodnocovana (napr. dle Gauge Batery) jako velmi tepla - i kdyz v ruce se to rozhodne nepozna, mobil neni teply, ale predchozi EP500 se pohybovala zcela v jinych teplotach. Dnes vratim do pristroje "starou" EP500 a porovnam, resp. otestuji, zdali je tento muj poznatek podlozen relevantni zkouskou ci to dopadne nejak jinak a pletu se. Chci se zeptat, zdali ma nekdo se samovolnym SHUT DOWNem podobne zkusenosti, bez ohledu na pouzitou baterii. Dekuji. Zdravi Jirka.
uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 08. Listopad 2011, 14:19 »

S cenou 249CZK, kapacitou 1400mAH a popisem "Neoriginalni baterie Sony Ericsson Vivaz 1400mAh pro Vivaz, Vivaz Pro (kompatibilita jako EP500)" bych toho moc necekal a byl bych rad, ze mam jeste vsechny prsty (popr. jine casti tela, ktera se vyskytuji v blizkosti mobilu). Navic vyrobce na baterii uvadi, ze jde o EP500, coz zjevne neni pravda (kdyby napsal neco jako "EP500 compatible", tak dejme tomu), aspon podle informaci prodejce.

Nevim, jaky vliv na to ma 2.3.4, ale muze jit i o smazani kalibrace. Takze by se zmena projevila i pri prehrai stejnou verzi.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 18. Listopad 2011, 14:14 »

s neorigo baterkou som mal problemy na starej x10 mini pro. Chvilu isla celkom v pohode potom vsak pravdepodobne odisla nejaka sucast co hlasi stav baterie no a aj po celonocnom nabijani bola baterka na 8% ked som kabel od nabijacky vybral a vlozil naspat odrazu to skocilo na 100% avsak po jeho vybrati bol telefon na nule asi tak za 5 min. Az potom som si uvedomil co za bateriu je v telefone zalozena a hned som vedel ktora bije. Baterie menim casto tak som si nedal pozor a nechal som tam tu neorigo. Tolko moje skusenosti s takymito bateriami. Inak ta moja sa tvari totalne ako origo akurat na nej nenajdete napis sony ericsson, inak je vsak indenticke takmer vsetko. Takze pozor.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SK17i - vymena baterie originalni baterie + funkcnost s 2.3.4 = shut down
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.