SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
20. Březen 2025, 13:31

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zpomaleni W800
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zpomaleni W800  (Zobrazeno 2754 x)
Asso
Anonym
« v: 20. Říjen 2005, 23:16 »

Zdravim vsechny. Mam asi 1 mesic W800 a zacala zadrhavat. Z pocatku reagovala okamzite na pohyb kurzoru, ale postupne i kdyz pri posunu klikne nic se nedeje a musim to i 3 x opakovat. Mate nekdo stejne problemy? Undecided
uložena
hraCZiczka
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 21. Říjen 2005, 15:50 »

Mam ho asi od 1.Srpna a zadnej takovej problem nemam ale negdy se mi samo vypne video a neulozi  Angry
uložena

SE W800i + SanDisk MS PRO DUO 512 MB
lukyn.v
Anonym
« Odpověď #2 v: 21. Říjen 2005, 16:16 »

Zdravim vsechny. Mam asi 1 mesic W800 a zacala zadrhavat. Z pocatku reagovala okamzite na pohyb kurzoru, ale postupne i kdyz pri posunu klikne nic se nedeje a musim to i 3 x opakovat. Mate nekdo stejne problemy? Undecided

To vypada na vadny joystick. Vyresi to jedine vymena v servisu. Jeste vyzkousej test telefonu, resp. joysticku. Testy navolis v tel. tim samym zpusobem jako kdyz chces zjistit verzi fw.
uložena
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 22. Říjen 2005, 07:26 »

Mam ho asi od 1.Srpna a zadnej takovej problem nemam ale negdy se mi samo vypne video a neulozi  Angry

to mi robilo so starym FW teraz mam R1N035 a zatial mi to nespravilo
uložena

Sony Ericsson Arc
asso
Anonym
« Odpověď #4 v: 22. Říjen 2005, 14:30 »

Dekuji za Vasi pomoc a nazor. Joystickem to neni protoze to klikne tedy ke spojeni doslo , ale na dispaly se to neprojevi. Je to nepravidelene a deje se tak pri prechodu z funkce na funkci napt. totim a pak jdu na muziku a v ten okamzik k tomu dojde. Domnivam se , ze je to o firmware. Pres net mi nelze stahnout tak musim najit nejakyho sikulu , ktery mi tam nacpe novy firmware.
uložena
hraCZiczka
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 09. Listopad 2005, 15:58 »

jj ted uz je to fpoho ale zas mi nechodi kopirovandat a mp3jek na Memory Stick  :(i
uložena

SE W800i + SanDisk MS PRO DUO 512 MB
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 10. Listopad 2005, 07:11 »

jj ted uz je to fpoho ale zas mi nechodi kopirovandat a mp3jek na Memory Stick  :(i

to neide nikomu  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson Arc
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 11. Listopad 2005, 00:03 »

Na D mi taky nefungoval Joy, cvaknul ale nic neudelal, delal t jen v hlavni obrazovce, pak jsem zmenil FIRM a je to OK tak to zkus jako prvni, tedy pokud je to jeste aktualni!
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zpomaleni W800
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.067 sekund, 19 dotazů.