SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
09. Duben 2025, 19:32

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Microsoft dnes predstavi Windows Phone 7 - kdy se dockame Sony Ericssonu?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Microsoft dnes predstavi Windows Phone 7 - kdy se dockame Sony Ericssonu?  (Zobrazeno 4626 x)
Joza
Anonym
« v: 11. Říjen 2010, 13:35 »

Microsoft dnes po velmi dlouhem cekani oficialne predstavi svuj novy operacni system Windows Phone 7 a soucasne s tim take dojde k predstaveni prvnich telefonu, ktere budou tento novy operacni system pouzivat. Jakkoliv se Sony Ericsson chysta soustredit na Android, da se ocekavat, ze nebude vse stavet na jedine platforme a ze se do WP7 pusti take, otazkou ale zustava kdy. Osobne si myslim, ze dnes se bohuzel asi nedockame, do konce roku ale s nejakym komunikatorem pocitam. Ono moc neni na co cekat, vse dulezite pro letosni rok ma vyrobce davno na trhu, konkurenti ale na trh uz davaji nove modely... HTC pripravuje druhou evoluci Desire, Sony Ericsson zbroji s modely Ynedo a Cedat. Kdy si myslite, ze se WP7 Sony Ericssonu dockame? Smajlík
uložena
pogo
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 11. Říjen 2010, 14:33 »

no, docela dost dlouho jsem cekal, jak bude WP7 vypadat, veril jsem mu jako nastupci meho WinMo 6.1(6.5) na X1cce, zatim mi prijde spis vic negativ - mobily bez podpory pameÂťove karty, nemoznost zasahu vyrobcu do jadra a dalsi veci, ktere jdou totalne proti konkurenci(Android - otevreny OS). Jestli se tohle vsechno potvrdi, tak se muj zrak nebude bohuzel upinat na novy WP7 komunikator od SonyEricssonu, ale budu doufat, ze predstavi neco kloudneho s HW klavesnici aspon na Androidu. Pokud do pristiho roku nic takoveho nepredstavi, po dlouhych (ani nevim kolika) letech pujdu do pro me nepredstavitelne znacky - HTC (zrejme Desire Z).
uložena

Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
mizzou
Uzivatel
Telefon: C905, W995, Vivaz, Xperia X10, Xperia Arc

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 14. Listopad 2010, 00:59 »

upsss... omylom som uviedol svoj prispevok o novych mobiloch X7 a X7 mini v android teme, ospravedlnujem sa, ide o viacmenej o specifikacie uvednych mobilov nez o ich finalny design, zatial sa mi viac paci verzia X7 mini s 10,1 MP s 3x optickym zoomom a xenonom, celkom som rad, ze v ponuke SE sa objavuje aj iny operacny system... povodny prispevok aj s fotom na

http://forum.semania.cz/index.php?topic=26841.30
uložena
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 24. Květen 2011, 17:34 »

tak MS dnes predstavil aktualizaciu mango 7.1 a snou aj partnerov (vyrobcov) ktory budu pouzivat WP 7.1...  Sony Ericsson chybal.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #4 v: 24. Květen 2011, 18:21 »

no jak jsem byl nadseny z novinek pred nekolika mesici, tak se nyni vse vratilo do puvodnich koleji. Novinky se neprodavaji (tedy prodavaji, ale ne vsechny a ne vsude), nove telefon stale nikde. Android je fajn, ale neni spasou na vse... Navic SE telefony nejsou o nic moc lepsi nez jine, rikam nerad, ale ano
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 24. Květen 2011, 18:40 »

Mango se mi moc libi. Konecne posun, cestina bude, ceskej Market taky a pevne doufam v portaci oblibenych ceskych aplikaci na WP7 (Pubtran, c:geo, Pocket Drake,..). Novy modely na obzoru (hlavne na ten od ZTE - pomer cena/vykon asi nebude mit konkurenci). No asi vim, co bude pod stromkem Roll Eyes Zrovna dneska jsem do Blejda nainstaloval antivir a jakysi "firewall", netusil jsem, ze nekdy budu mit v telefonu neco takovyho..
« Poslední úprava: 24. Květen 2011, 18:53 od HUdasp » uložena
pogo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 26. Květen 2011, 07:55 »

jako on ten WP7 neni uplne od veci, ale jelikoz ted jedu na Vodafone 845, zjistil jsem, ze u me proste nejde nepouzivat HW klavesnici, ja na sebelepsi SW neumim a priznam se ani nechci umet. Koukal jsem na mobily s QWERTY na WP7 a co na me vyskocilo? HTC 7 pro - telefon hezkej, parametry slusny, ale moje averze vuci HTC je porad stale velika (i kdyz tohle je jediny telefon, ktery se trochu vymyka nudnym a nezajimavym designum HTC).
Vidim to jako v pripade X1i, dam opet SE posledni sanci, pujdu do androidi Xperie Pro - bud me totalne zaskoci, jak je dokonala, nebo me nastve - nic mezitim myslim nebude. Vydrzim s ni minimalne 2 roky do konce zaruky a za dva roky bude bud WP7 totalne mrtvy, nebo bude mit naslapnuto stat se velkou konkurenci Androidu a treba za ty dva roky bude mit taky SE nejaky super WP7 telefon a pokud ne, tak sbohem SE... Ale je to proste moje srdcova zalezitost - to je proste jako sport - tam taky celej zivot fandis jednomu tymu - no je horsi kombinace nez fandit Sony Ericssonu a Slavii zaroven  Grin
uložena

HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 26. Květen 2011, 08:28 »

Zapomel si Dell Venue Pro (krasavec, jen cena vaha to kazi). Jinak s Mangem prijde druha generace WP7 pristroju od vicero vyrobcu, tak jeste nehazej flintu do zita.
Dneska jsem videl vysledky prodeje od Gartnera. I ta nedavno zkrachovala Motorola prodala vic telefonu.
uložena
pogo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 26. Květen 2011, 08:55 »

nezapomnel - Venue Pro je sice krasnej, ale na me uz padlo - 4.1" a navic klavesnice zespoda ti z toho udela neskutecnou velikost.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Microsoft dnes predstavi Windows Phone 7 - kdy se dockame Sony Ericssonu?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.051 sekund, 18 dotazů.