SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 21:48

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: reklamacia, prosim poradte mi
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: reklamacia, prosim poradte mi  (Zobrazeno 2330 x)
tybyt89
Uzivatel
Telefon: x 10

Zobrazit profil
« v: 18. Leden 2011, 16:08 »

ahojte...
mal by som mensi problem...
z Orange som si vybral Xperiu X10 a som ju nastastie ihned aj poistil Smajlík
stala sa mi nahodne poskodenie MT pri ktorom mi praskol SKLO LCD...
poslal som to do opravy cez Orange do (PPI-ETC slovakia s.r.o) servisu... a po niekolkych dnoch mi poslaly naspet z cenovou ponukou na opravu, ktoru potrebujem pre poistovnu...
v cenovej ponuke su uvedene tieto veci : 1223-6264 display 4.0 ****AT****                                  cena: 70,31
                                                            1235-6043 front cover assy black ****AT****                           77,08
                                                            stunde(n) techniker - service - center                                        52,00
                                                            transport cost                                                                            7,53

tada problem spociva vtom ze ja z LCD som nemal ziaden problem ani nic vsetko fungovalo na 100% okrem dotiku co bol menej presny...
po prijati a zapnuti telefonu som si vsimol ze na SIM kartu vobec nereaguje jak keby tam ani nebolola a tak isto aj na SD kartu, ani vybracie nefunguju...
na LCD display je vyditelne jak je podsvietena zo spodu a aj mensie skvrny ktore su sposobene osvetlenim... a aj tie 2diody medzi klavesnicou svietia slabo do zelena ktore svietili 100% na bielo...
chcel by som sa opitat co mi radite Huh
jak mozem reklamovat???
a hlavne naco mam pravo???
reklamovat budem cez Orange
ale mam taky pocit ze z tel vybrali dobre veci a hodily tam poskodene veci naco vobec nemaju pravo...
mam pravo na novy mobilny telefon???
a vobec preco mi to rozobrali nestacilo im sa pozriet nato a navrhnut cenu???
vopred velmi pekne dakujem

tybyt89

p.s. su tie suciastky originalne???
« Poslední úprava: 18. Leden 2011, 16:13 od tybyt89 » uložena
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 18. Leden 2011, 18:25 »

nehladas nahodou nejake pravnicke forum? Smajlík
uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 18. Leden 2011, 19:07 »

Neni mi jasna presna situace: Ty jsi dal mobil do opravy a oni jej pokonili? V ER je, tusim, zaruka na opravu po dobu 90 dni. (V pripade reklamace pred 90ti dny pred koncem dvoulete zaruky je ale AFAIK prioritni ta dvouleta.) V SR to muze byt podobne.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
roxetak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 18. Leden 2011, 19:30 »

Tak ja by som najprv doriesil tu opravu, aj za cenu zaplatenia opravy nespadajucej pod zaruku. Potom by som to riesil cez reklamaciu, pripadne obciansko-pravnym procesom - sud.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
tybyt89
Uzivatel
Telefon: x 10

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 19. Leden 2011, 15:37 »

telefon som odniesol do orange a stamad sme zavolaly do servisu, servis sa tak vyjadril ze prblemi robi kristaly krore su pod displayom a vytiekli na dosku... :/
ze je to podobny pripad jak ke spadne tel do vodi a sa pomalicky kazy...Cheesy
to je take smiesne primitivne...Cheesy
po prve z displaya nemoze ziadny kristal vytekat bo display nebol poskodeny pred poslanim do servisu...
deda len cakat...Sad
a bez X10  Sad
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: reklamacia, prosim poradte mi
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.033 sekund, 18 dotazů.