SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Duben 2025, 23:36

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Hazel v redakci - vysouvaci Elm dorazil
Strana: 1 2 3 [4]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Hazel v redakci - vysouvaci Elm dorazil  (Zobrazeno 31995 x)
Joza
Anonym
« Odpověď #45 v: 25. Březen 2011, 06:47 »

Jak se vam libi Hazel v cervene barve? Smajlík Nazivo je krasny...

uložena
Skrble
Uzivatel
Telefon: SE: T630, 2x Z600i, K750i, K300i, C902, Elm, C901

Zobrazit profil
« Odpověď #46 v: 25. Březen 2011, 17:59 »

od spoluzaku bych ve skole urcite poslouchal narazky jako ze jsem teplej a blb, ale pri pohledu na cerveny Hazel lituju ze jsem si koupil stribrnyho Elma Smajlík
uložena

HPM-65 forever !!!
Bercova
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: Vivaz pro

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #47 v: 03. Červenec 2011, 19:41 »

Ahojte.
Budu menit svuj U8i, puvodne jsem byla rozhodnuta pro Elm ( taÂťka ho ma, takze vim, do ceho bych sla ), ale kamarad si bude kupovat Hazel a tak trochu mne i priteli ( oba budeme menit tel a oba jsme doted byli pro Elma ) zasadil brouka do hlavy. Funcne jsou oba temer shodne, vzhledove je hezci asi Hazel, cenove by nas vysel o nejakych 400 Kc vic, nez Elm.  U Elma vim, ze se mi na nem perfektne pise, coz je pro me docela rozhodujici, jsem pisalek. A z toho mam strach, i u mojeho Vivaze Pro jsem byla nadsena klavesnici, ale ted po pul roce se uz tesim na normalni kavesnici. Prece jenom je pohodlnejsi ve meste vytahnout mobil, nadatlovat jednou rukou zpravu a zase ho schovat. A z toho mam prave strach u Hazela, jake mate zkusenosti s psanim? Je to pohodlne a rychle bez zbytecnych preklepu? Co jsem mela par vysouvaku v ruce, tak se mi na vetsine nepsalo moc dobre z duvodu, ze horni klavesy byly moc naÂťaple na vrchni cast telefonu a spatne se mi delala mezera krizkem ( i kdyz u Elma je mezera 0 nebo smerovym tlacitkem, je to tak i u Hazela? ). Podle fotek to sice vypada ok, ale nerada bych se zase spalila jako s Vivazem. Tak bych byla rada za vase zkusenosti s timhle.

A jeste jeden dotaz bych mela, kdesi jsem se docetla, ze je u Hazela k horni smerove klavese prirazena funkce jakychsi widgetu,  jde to nejak zmenit? Z predchozich SE jsem zvykla priradit si k tomu svoje funkce.

Dekuju.

EDIT: Tak klavesnici uz mam vyzkousenou a perfektni, 100% jdu do Hazela. Ted jen prodat toho Vivaze :-(
« Poslední úprava: 04. Červenec 2011, 11:15 od Bercova » uložena

Siemens C35i -> Nokia 3510i -> SE K500i -> SE K750i -> Nokia 1200 ( "krizovka" ) -> SE C702 -> LG KE 970 ( !krizovka" ) -> SE C510
MonikaSh
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: J105, HTC TouchPro, Z520 (zalozni)

Zobrazit profil
« Odpověď #48 v: 12. Srpen 2011, 18:29 »

Jak je na tom Orech s vydrzi baterky? A netrpi stejnym neduhem jako Zylo, tedy spatnou kabelazi, ktera se lame pri castem vysouvani klavesnice?
uložena

Jedine antidepresivum je T. Pratchett a jeho Zemeplocha, proto ho uzivam pravidelne a opakovane. Dalsim lekem je hlina pod hlavou i nad hlavou.
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Hazel v redakci - vysouvaci Elm dorazil
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 17 dotazů.