SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
10. Květen 2025, 16:06

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Skype | Alternativy
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Skype | Alternativy  (Zobrazeno 5701 x)
otaznik
Uzivatel
Telefon: W715

Zobrazit profil
« v: 21. Duben 2010, 18:28 »

Prohledal jsem forum a nasel jsem par odkazu na Skype do mobilu pro J2ME telefony, odkazy bohuzel nefungovale, respektive to byly odkazy primo na skype.com, kde to vyvojari zrejme stahli pryc...
Nasel jsem tu odkaz na Nimbuzz, ktery by mel mit vsechny IM v jednom, takze ho vyzkousim.
Zajimalo by me ale, zda existuji jeste dalsi alternativni Java programy, pomoci kterych bych mohl pouzivat skype vcetne volani (pres Wi-Fi).
Mate nejake navrhy?

EDIT: Tak jsem zjistil, ze s Java verzemi Skype a alternativnich programu volat nelze, jen psat.. Tak jen pro informaci Smajlík
« Poslední úprava: 28. Duben 2010, 17:05 od otaznik » uložena
Sasakr
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia E5

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 21. Duben 2010, 22:27 »

Mobilni Skype by se melo stahnout po zadani cisla sem http://www.skype.com/intl/en/mobile/
uložena

otaznik
Uzivatel
Telefon: W715

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 22. Duben 2010, 17:10 »

Tam mi prave hlasi, ze pro muj mobil neni skype dostupny... Skype.com oficialne podporuje jen iPhony a Symbian OS, ja potrebuju J2ME...

Btw Jeste jsem si vzpomnel na jeden program, ktery je podobny Nimbuzzu - Fring (www.fring.com) - ten se mi ale nedari nainstalovat (Hlasi "Operace se nezdarila")
« Poslední úprava: 22. Duben 2010, 17:15 od otaznik » uložena
Alkan
Uzivatel
Telefon: w995i

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 22. Duben 2010, 22:50 »

Blizsi informace anglicky:
https://support.skype.com/en/faq/...

Aplikace se da stahnout mimo jine zde:
http://uloz.to/...

Aplikace je stale podporovana, ale porad ve fazi BETA - neda se z ni volat, ale hovory se daji prijimat (stoji to kredity), pro psani s kontakty funguje normalne. Aplikace mi neustale hazi hlasku o novejsi verzi, nabizeny odkaz vsak jen vyhodi chybu. Zkusim casem najit nejakou novejsi a dam vedet.

uložena

Sasakr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 23. Duben 2010, 01:24 »

Hm, to je divny, ja ten oficialni Skype v mobilu mam, jak jsem ho ziskal, to uz si ale presne nepamatuji.
uložena

Alkan
Uzivatel
Telefon: w995i

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 23. Duben 2010, 07:13 »

Drive byl nomralne dostupny. Ted uz se na oficialnich strankach sehnat neda. Je i nadale podporovan, ale uz neni dale vyvijen. Ten kdo ho jeste ma ho muze pouzivat dal.
uložena

Nitram47
Uzivatel
Telefon: SE c905 / w995 / c902

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 23. Duben 2010, 11:42 »

Nimbuzz staci, len nevyhoda taka mala, ze nevie pracovat s vytvorenymi chat miestnostami. ked v 1 miestnosti pisu napriklad traja, tak mi vypise vsetkych troch samostatne a potom to nedava moc zmysel Smajlík ja mam Skype (final), len skoda, ze iba nainstalovanu.
Inak ten Nimbuzz by mal stacit

nieco som vyhrabal na disku, je tu Skype pre c902, w580i, k790i vsetko beta
http://uloz.to/4626052/skype-beta.rar
« Poslední úprava: 23. Duben 2010, 11:54 od Nitram47 » uložena

Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 23. Duben 2010, 12:21 »

Sas

ja mam taky oficialni verzi konkretne 1.2.0.11 ziskal jsem ji tak ze mam nejakou starou beta verzi ze ktere se mi to na tuto verzi aktualizuje
uložena

Sasakr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 23. Duben 2010, 12:26 »

Jo, ja mam 1.2.11, taky se mi aktualizovala. No kdybych teoreticky nasel tu sms, kde mi posilali odkaz na stazeni, tak by to jeste slo ziskat.
uložena

Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 23. Duben 2010, 12:35 »

a tak to ja tak ne jak spustim tu betu tak se mne to opta automaticky. Zadnou smskou sem to neresil, spustil se prohlizec a stahlo to novou.
uložena

Sasakr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 08. Květen 2010, 11:28 »

Pote, co se mi zformatovala karta jsem byl par dni bez Skypu (a jak si clovek zvykne, dost to postrada), tak jsem pohledal a tady http://www.filecrop.com/26917548/index.html je funkcni verze QVGA.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Skype | Alternativy
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 18 dotazů.