SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Květen 2025, 15:22

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Opera Mini 5 na SE W995 a problem s RSS
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Opera Mini 5 na SE W995 a problem s RSS  (Zobrazeno 2223 x)
prset
Uzivatel
Telefon: SE W995

Zobrazit profil
« v: 15. Duben 2010, 12:08 »

Zdravim, ma take nekdo problem se zobrazenim a zpracovanim RSS v Zalozky/Novinky? Na trosku zplantane ovladani oproti verzi 4 uz jsem si temer zvykl, protoze klady prevysuji zapory. Ale ty novinky, to je des a utrpeni. Pokusim se popsat aktualni stav.

1) Kliknu na novinky, kde se mi zobrazi odebirane servery. Kde je nova informace, polozka se ztucni a na prace strane je pocet tech novych informaci. I kdyz jsou nazvy odebiranych serveru kratke, nekdy se cislo zobrazi asi 1.5 displeje daleko, takze je treba rolovat vpravo.
2) Kdyz kliknu na odebirany server, nezobrazi se mi seznam clanku, ale opet se mi nacte seznam serveru, ale uz bez ikonek, bez otucneni a je to mirne zdeformovane. Z tohoto stavu se lze dostat jen zavrenim listu s novinkama a dalsi znovuotevreni novinek, cimz ale prijdu o otucnene nove clanky.
3) Kdyz uz se tedy dostanu na seznam clanku, tak se stane, ze na nejaky kliknu, ale nacte se mi uplne jiny. Toto je hodne nasiraci, kdyz uz jsem se dostal tak daleko. Pokud se ale da volba nacist do noveho listu, tak se vzdy nacte pozadovany clanek.
4) Kliknu na clanek, ale misto aby se zobrazil, se znovu nacte seznam clanku, ale uz jen titulky, bez nahledoveho textu. O otucnene nove clanky uz jsem samozrejme v predchozich krocich prisel. Muzu na clanek klikat treba 10x, ale porad se jen stranka reloaduje. Opet pomuze jen zavreni listu a znovunacteni novinek.

Nekolikrat jsem to preinstaloval (do telefonu i na kartu), zkousel pouzivani svisle i nalezato, cely/necely displej, i rovnou po restartu, aby nebyla zabordelena pamet, ale dela to porad. V telefonu je aktualni FW a neni nijak upraven. V telefonu je 40MB volne pameti, na karte 6.5GB volne. Na internet se pojim vetsinou pres domaci WiFi, do WiFi tece internet optickym kabelem. Uvazuju o trvale odinstalaci a navrat ke spolehlive verzi 4. Embarrassed Nevi nekdo co s tim? Nakopat tomu softweru prdel bohuzel nejde.  Angry
uložena
Alkan
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: w995i

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 15. Duben 2010, 15:59 »

No ja nevim, ty RSS v OM5 mi taky nejedou nejak extra, ale to co tobe meto nedela. Ja jen chci nacist Rss a nacte mi to znova ten seznam, tak kliknu podruhe na tu stejnou Rss co sem chtel predtim (musi se pohnout kurzorem) a pak uz se mi to nacte. V podtste kazdy kanal oteviram nadvakrate.
uložena

obluda zelena
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia N8-00

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 16. Duben 2010, 20:56 »

Me to taky nekdey nacte stejnou stranku a nemusi to byt jenom RSS a delalo mi to uz i ve 4.
uložena

Obcas se tady objevim.
Motorola T180 -> Nokia 3140 -> SE Z600 -> Nokia 3410 -> SE K750i -> SE K790i -> Nokia N8-00
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Opera Mini 5 na SE W995 a problem s RSS
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 18 dotazů.