SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 22:54

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE Vivaz a diakritika, musim do servisu?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE Vivaz a diakritika, musim do servisu?  (Zobrazeno 9658 x)
Duhen
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 21. Červen 2011, 17:08 »

Zdravim, Dnes mi prisel VIVAZ a hned problem.
Pokud si naszavim nastaveni>osobni>Dom.obraz>Motiv.pohot.rezimu na "pouziti prstu"
tak na hlavni orazovce pod operatorem, kde je den a datum mam misto ut 21.062011 jen cverecek t 21.06.2011 pokud nastavim patecni datum , tak zase je tam jen p a "a" nikde. Proste to neukazuje dny s diakritikou. Provedl jsem flash a stejne to nepomohlo, porad to same.

Muzete kdo mate VIVAZ zkusit jestli vam to nedela taky?   Me jebne asi , jeden den koupim a druhej do servisu Sad

zde je fotka:     http://imageshack.us/photo/my-images/143/vivazdiakritika.jpg/

Øeknete mi , ze mam neco spatne nastaveno  Shocked
Diky

« Poslední úprava: 21. Červen 2011, 17:12 od Duhen » uložena
C510
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE XPERIA PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 21. Červen 2011, 17:38 »

je to brandovany telefon od operatora alebo z oficialnej distribucie?

ak je brandovany tak skus wotan server - http://semania.cz/wotanserver-slavi-narozeniny-a-dnes-je-k-dispozici-zdarma.html
uložena

Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlík
Duhen
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 21. Červen 2011, 18:25 »

Neni, brandovany, je cistej CZ distribuce, ale podle imei mi rekl chlapik na SE podpore, ze je urcen pro SK, coz by nemelo vadit.
uložena
_m_v
Uzivatel
Telefon: Vivaz

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 22. Červen 2011, 11:48 »

Zkousel jsem to nastavit podle tebe a diakritika se zobrazuje spravne. Jediny rozdil je v tom, ze mam O2.
Pokud budes pouzivat profily, tak pri nastaveni jineho nez "Normalni" se datum stejne prepise nazvem profilu.
uložena
majkl
Uzivatel
Telefon: vivaz

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 24. Červen 2011, 05:23 »

Zdravim, Dnes mi prisel VIVAZ a hned problem.
Pokud si naszavim nastaveni>osobni>Dom.obraz>Motiv.pohot.rezimu na "pouziti prstu"
tak na hlavni orazovce pod operatorem, kde je den a datum mam misto ut 21.062011 jen cverecek t 21.06.2011 pokud nastavim patecni datum , tak zase je tam jen p a "a" nikde. Proste to neukazuje dny s diakritikou. Provedl jsem flash a stejne to nepomohlo, porad to same.

Muzete kdo mate VIVAZ zkusit jestli vam to nedela taky?   Me jebne asi , jeden den koupim a druhej do servisu Sad

zde je fotka:     http://imageshack.us/photo/my-images/143/vivazdiakritika.jpg/

Øeknete mi , ze mam neco spatne nastaveno  Shocked
Diky

Je to poslenim firmwarem, ktery je nekdy z konce roku 2010.
uložena
Duhen
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 05. Červenec 2011, 17:48 »

majkl: Tak myslis ze je to firmwarem....kazdopadne zatim mam Vivaz od 22.6 v arvato services, kde mi operatorky stale tvrdi, ze mobil je v servisnom oddeleni.
Tak treba jsem nasel nedostatek,  aby te firmware doladili, protoze ja bych tam stejne starsi nedostal.
Ale uz me s***u, protoze to trva nejak dlouho. Angry
« Poslední úprava: 05. Červenec 2011, 17:51 od Duhen » uložena
darevil
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 06. Červenec 2011, 22:11 »

Ahoj, mam ten samy problem.Dal jsem to na prehrani firmw.do servisu a v Praze.Tam mi rekli,ze to je od sony eric.spatny firmw.,ze se s tim neda nic ted delat.Jedina pockat na novou aktualizaci.Kdyby te napadlo si tam dat SPB Mobile shell,tak je to jeste horsi,hlavne kalendar a pocasi.   
« Poslední úprava: 06. Červenec 2011, 22:17 od darevil » uložena
Duhen
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 07. Červenec 2011, 20:44 »

Ta jsem dnes psal operatorum a prej je Vivaz stale na servisnom oddeleni a huste se pracuje na problemu.
Asi jsem odjevil "Bug" a ted se tam chlapci potej.
Ale co ja s tim mam spolecneho , ze nejaky ing. u sonyericssonu nedotahl firmware !!!
No snad to stihnou do 30 dni zakonne lhuty na reklamaci.

To je teda bojdel... Angry

Ani ho uz nemuzu vratit , protoze 10 dnu je pryc...to je zase past.
uložena
tomason
Uzivatel
Telefon: SE vivaz

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 12. Červenec 2011, 17:53 »

presne tak,je to tim poslednim firmwarem,o te chybe se vi alespon pul roku a novy fw od te doby neprisel a troufam si rict,ze ani neprijde.

pokud te to opravdu tolik stve,je moznost na wotanserveru nahrat FW predchozi a tim problem vyresit.
uložena
Duhen
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 15. Červenec 2011, 12:06 »

Takze dnes mi dosel Vivaz i servis je take v pasti, hlavne ze to tam bylo 20 dnu.
A zde je vyjadreni

Popis opravy:
Zakaznikem popisovane vady (problem s diakritikou) se v prubehu testovani projevyl.
Avsak nejedna se o vadu ktera by branila radnemu uzivani MT.
MT byl uveden do puvodnich tovarenskych nastaveni.
MT nevykazoval zadnou vyrobni vadu.

Takze asi nic nenadelam, ale zajimalo by me jestli mam narok na vraceni penez pokud mobil neni ve 100% stavu a podle me do toho patri i problem s firmware.

Jinak najdu nekde podrobneji jak tam dostanu ten starsi firmware z wotanserveru, pokud si ho necham?

Diky

EDIT: Tak tady jsem to nasel http://www.cyber-shot.cz/firmware/wotanserver/    .............. a to musim jeste zaplatit? Roll Eyes
« Poslední úprava: 15. Červenec 2011, 12:39 od Duhen » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE Vivaz a diakritika, musim do servisu?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 18 dotazů.