SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 03:39

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Podsviceni P800 POMOC!!!
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Podsviceni P800 POMOC!!!  (Zobrazeno 2101 x)
petererj
Anonym
« v: 27. Únor 2006, 15:41 »

Jak mate nastaveny podsviceni u P800?Ja totiz nemuzu prijit na to nejak nemuzu prijit.Kdyz mam svetlo zapnuto a svetlo(auto) taky zapnuto,spolu s sporicem po 1min a usporu po 2min, tak se mi ve hrach ktere ovladam pres datykac stava ze mi tam normalne skoci sporic nebo kdyz se aktivuje uspora tak nejde zrusit jinak nez smacknutim toho cudliku na ktery macka flip (ten ale nepouzivam).A kdyz dam vsechno na aouto tak to zhasina i pri praci.Jak mate prosim vas nastavene podsviceni vy?
uložena
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 27. Únor 2006, 17:08 »

Navrhuji Screen saver. none, Activate after: 15, Power save. Off.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
miramax
Anonym
« Odpověď #2 v: 27. Únor 2006, 17:16 »

To nechapu, kdyz hrajes hru, tak preci musi pouzivat displej, tak jak ti muze naskocit sporic ?
uložena
petererj
Anonym
« Odpověď #3 v: 27. Únor 2006, 18:18 »

To nechapu, kdyz hrajes hru, tak preci musi pouzivat displej, tak jak ti muze naskocit sporic ?
Tak na to se me neptej,ja to taky nechapu
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #4 v: 27. Únor 2006, 18:27 »

Dela Ti to u vsech her ? Ja mam nastaveno: hodiny po 1 min. sporic zadny jinak vsechno automaticky a nikdy se mne to nestalo. Zkus dat misto sporice jen hodiny i kdyz si nemyslim, ze tohle by na to zrovna melo vliv.
uložena
B17S
Anonym
« Odpověď #5 v: 27. Únor 2006, 18:51 »

Je pravda ze pri nekterych aplikaci zhasina displej. I kdyz je  svetlo nastaveni  na automaticky  (sporic nepouzivam tak nevim)  Øesim to aplikaci "Magic Launcher". Moznost je i "Turn On The Light"
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Podsviceni P800 POMOC!!!
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 18 dotazů.