SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Květen 2025, 02:00

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nabijeni P910i a vydz baterie
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nabijeni P910i a vydz baterie  (Zobrazeno 7593 x)
XXmass
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 29. Leden 2006, 18:19 »

Tak to fakt nepochopuju, kdyz chci mit telefon zapnuty (tedy na prijmu) vezmu ho radsi sebou. Kazdopadne takova mesicni dovolena telefonu asi moc neprospeje....  Cheesy
uložena

Mot AMIO>T18>Sie M35>Nok 3310>Nok 6210>Alc 535>T610>Nok 6310>Sie M65>Sie M75>SE P910, 1GB MS Duo Pro + SE K750i, 1GB MS Duo Pro
Thomas2425
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 29. Leden 2006, 18:30 »

Myslel jsem to tak, ze nekdo proste ten telefon moc prebiji. To sem trochu prehnal. Ale treba teellefon nekdo pouziva jako modem a projistotu ma fon porad na nabijecce. Par dnu treba.... To taky uz asi nebude idealni.  Roll Eyes
uložena

SE P910i
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 v: 29. Leden 2006, 18:35 »

Jaaaj tak uz je to jasnejsie tak teraz to dava vacsi zmysel a s tym mas aj pravdu!
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 29. Leden 2006, 19:04 »

Myslel jsem to tak, ze nekdo proste ten telefon moc prebiji. To sem trochu prehnal. Ale treba teellefon nekdo pouziva jako modem a projistotu ma fon porad na nabijecce. Par dnu treba.... To taky uz asi nebude idealni.  Roll Eyes
Pokud nekdo pouziva Pxxx vyhradne jako modem, tak to potom lituju ten telefon.....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
XXmass
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 30. Leden 2006, 10:02 »

No mezi nama hlavne netusim proc mit tak drahy modem....  Cheesy A navic jsou vyrazne levnejsi telefony s rychlejsim GPRS....

Kazdopadne aÂť uz je Pcko jako modem pouzivano z jakehokoliv duvodu, zrejme si neustaly prisun proudu moc chvalit nebude....
uložena

Mot AMIO>T18>Sie M35>Nok 3310>Nok 6210>Alc 535>T610>Nok 6310>Sie M65>Sie M75>SE P910, 1GB MS Duo Pro + SE K750i, 1GB MS Duo Pro
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 30. Leden 2006, 15:04 »

Myslel jsem to tak, ze nekdo proste ten telefon moc prebiji. To sem trochu prehnal. Ale treba teellefon nekdo pouziva jako modem a projistotu ma fon porad na nabijecce. Par dnu treba.... To taky uz asi nebude idealni.  Roll Eyes
Pokud nekdo pouziva Pxxx vyhradne jako modem, tak to potom lituju ten telefon.....

spis bych kvuli velice castym restartum litovat majitele
uložena
pucmelak
Uzivatel
Telefon: SE P1i + 4GB + HBH-608

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #21 v: 01. Březen 2006, 13:56 »

No a ted mam jeste jednu otazku ja. Kdyz telefon nabiju do 100% z uplneho vybiti tak mi telefon vydrzi tak den ale kdyz ho kazdej den dam do nabijecky pri cca 50ti% vybiti tak se mi zda ze baterka vydrzi dele cca 2 dny ... a prace s telefonem je v obou pripadech stejna.... co myslite???
uložena

Siemens C25 -> Nokia 3310 -> T68i -> T610 -> P910i + 1GB Sony + HBH-608 -> SE P1i + 4GB + HBH-608 -> HTC Touch Pro
Golf
Uzivatel
Telefon: iPhone 3GS 32GB

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 01. Březen 2006, 14:11 »

To ja jsem vypozoroval (to je ale hrozny slovo Huh), od ty doby co mam 2G kartu (pouzivam castecne i jako flashku diky ctecce MobilMate+), ze pokud ji z founu vyndam a zase zandam za chodu, tak to ubere taky dost velkej krajic z kapacity baterky (a nedej boze, kdyz to udelam nekolikrat...)
uložena

SE P910i  (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
pucmelak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #23 v: 01. Březen 2006, 14:14 »

No to ja prave kdyz dodrzuju ten deni nabijeci ciklus tak pokud nemuzu treba drubej nabijet tak jeste v pohode do dalsiho dne vydrzi, ale kdyz ho vybiju a prez noc nabiju tak druhej den je vecer skoro ko ... Myslim ze neco podobnyho jsem vypozoroval i t610 ... tak nevim
uložena

Siemens C25 -> Nokia 3310 -> T68i -> T610 -> P910i + 1GB Sony + HBH-608 -> SE P1i + 4GB + HBH-608 -> HTC Touch Pro
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #24 v: 01. Březen 2006, 14:50 »

Myslel jsem to tak, œe nekdo proste ten telefon moc prebiji. To sem trochu prehnal. Ale treba teellefon nekdo pouœiva jako modem a projistotu ma fon porad na nabijecce. Par dnu treba.... To taky uœ asi nebude idealni.  Roll Eyes
Pokud nekdo pouœiva Pxxx vyhradne jako modem, tak to potom lituju ten telefon.....

spis bych kvuli velice castym restartum litovat majitele

Jak to souvisi? Ja P mam cely den i jako modem a vecer jsem cca 4h v P na netu (neni to horsi zatizeni, jako modemem?) a zvyseny restart nepozoruji. To spis vecer na Opere to pada casteji. Pres den (cca 12h) jako modem 1 - 2 x a v Opere kdyz jedu na 4 - 5 oken a jeste NetFront k tomu, maily, SMS, kalendar a par hovoru, tak se restartne 2 - 3 x za 1/3 doby na modemu. Tak to bych rekl, ze je horsi. Jinak to obcasne denni padani jsem si zvykl - u P900 to padalo permanentne.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #25 v: 01. Březen 2006, 18:03 »

To ja jsem vypozoroval (to je ale hrozny slovo Huh), od ty doby co mam 2G kartu (pouzivam castecne i jako flashku diky ctecce MobilMate+), ze pokud ji z founu vyndam a zase zandam za chodu, tak to ubere taky dost velkej krajic z kapacity baterky (a nedej boze, kdyz to udelam nekolikrat...)
a necykli se Ti tam nejaka aplikace, ktera na kartu saha? Mi neco podobneho delal unrealplayer, kdyz jsem ho nechal na pozadi s aktivnim playlistem z karty a nehral, zapomnel na nej a vyndal kartu tak se kousl a necim "vrtel" a baterku zlikvidoval docela rychle.....
uložena
pucmelak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #26 v: 02. Březen 2006, 06:05 »

No ja na to asi taky prisel opravdu zalezi na tom co bezi v telefonu na pozadi, protoze jem ho vcera restartoval a bat. zase drzi .... asi jsem neobjevil ameriku ale tel. mam kratce tak se s nim jeste doseznamuju.... a taky proto ctu toto forum abych na nektere veci prisel driv nez treba za rok ...  Roll Eyes
uložena

SepiaX
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 02. Březen 2006, 10:45 »

Zravim Vsechny,
namam sice zkusenosti s vydrzi akumulatoru vs. P910i, ale predpokadam ze v pripade nepretrziteho provozu jiz zminovaneho rozmerneho displeje a modrozubu je doba kterou uvadi dotazovatel, primerena technologii a kapacite akumulatoru. Vyvstava tu ovsem problem s zivotnosti takto nabijene baterie, lithiove clanky maji omezeny pocet nabijecich cyklu (pripojeni k nabijeci/odpojeni z nabijece). V pripade ze je akumulator dobijen jiz po 50% ztrate sve kapacity da se ocekavat rapidni snizeni zivotnosti.
uložena

SEManiaky darovana P910i,HBH 200, 1GB MS Pro DUO
Golf
Uzivatel
Telefon: iPhone 3GS 32GB

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 02. Březen 2006, 11:22 »

a necykli se Ti tam nejaka aplikace, ktera na kartu saha? Mi neco podobneho delal unrealplayer, kdyz jsem ho nechal na pozadi s aktivnim playlistem z karty a nehral, zapomnel na nej a vyndal kartu tak se kousl a necim "vrtel" a baterku zlikvidoval docela rychle.....
Vcera jsme to nakousli... Nic na pozadi nebezi a necykli se. Spis bych to pricital prave tomu, ze to pouzivam jako flashdisk a mam tam data i mimo adresar, kam si saha pecko.
uložena

SE P910i  (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nabijeni P910i a vydz baterie
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.05 sekund, 17 dotazů.