SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
09. Květen 2025, 23:09

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zduplovane aplikacie
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zduplovane aplikacie  (Zobrazeno 2437 x)
Kasr
Uzivatel
Telefon: W580i

Zobrazit profil
« v: 31. Prosinec 2009, 17:05 »

Mam w580i a znova po dlhsom case mi zduplovalo aplikacie na karte.Mozno sa to tu niekde riesilo,ale nic som nenasiel.Viem,ze sa tym niejako poskodil filesystem.Poslednykrat som skusal obnovu nastaveni s vymazanim vsetkeho,format karty,ale vzdy mi tam zostali niejake zbytky.Tak som reflashoval.Teraz na to nemam chut.Ako by sa to dalo riesit bez flashovania?Ked naformatujem kartu a znova nainstalujem aplikacie bude filesystem v poriadku?
uložena
M.Eermak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 31. Prosinec 2009, 19:29 »

stacilo by teoreticky jen promazat slozku e/system/ams vsetne podslozek na karte(ne slozky,jen soubory v nich) a mozna v telefonu to same(tpa/preset/system/ams).ja jsem se s tim setkal uz hodnekrat,ale vzdycky jsem flashoval(mozna co si vzpominam jsem to zazil i na w200 kterou jsem neflashoval nikdy ale parkrat jsem formatoval kartu a myslim ze to zmyzelo ale to neni jisty..jinak formatovat nemusis,stacilo by ty slozky promazat,teoreticky..
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 03. Leden 2010, 12:02 »

Nerekl bych, problem bude v /tpa/pdh. Smazat to, no, muzes, pak mozna i mobil spustis, ale Java aplikace uz ne. Flashovani je nejjednodussi, pokud nemas zalohu /tpa/pdh a /tpa/preset/system/ams (hodi se i ten adresar sec, asi /tpa/preset/system/java/sec, ale neni tak kriticky).
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Kasr
Uzivatel
Telefon: W580i

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 03. Leden 2010, 13:38 »

Radsej som to reflashoval.Nie je to az taky problem,lebo opatchovany main zostava,flashujem iba fs,no aj tak potom musim dohladat niejake veci(skiny walkmana,elfy,flash temy,drivery...).Len som sa stretol u vela ludi s uvedenym problemom,ktory by sonyericsson mal niejako riesit,aby k tomu nedochadzalo.Teraz mam iba par aplikacii,ktore pouzivam casto,z toho vacsinu vo fone,nie na karte.Tie co pouzivam obcas si radsej nainstalujem,ked budem potrebovat a hned vymazem.Hry nehram,tak to mam jednoduche.A inac vo fone aplikacie nikdy nezdupluje,iba na karte.A zaujimavost je,ze mi zduplovalo komplet vsetky z karty mimo Wetravel.Co moze byt na wetravel ine,ze nedovolil urobit kopie?
uložena
M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 03. Leden 2010, 16:40 »

me to casto postupovalo podle serazeni.napred prvni,druha..WeTravel byla asi kvuli nazvu u konce
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 03. Leden 2010, 16:48 »

Mozna je ta casta jednorazova instalace a odinstalace rizikovym faktorem. Co pozitivniho tim vlastne ziskavas?
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zduplovane aplikacie
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 17 dotazů.