SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
01. Červen 2025, 20:06

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: mms
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: mms  (Zobrazeno 1920 x)
Luke
Anonym
mms
« v: 26. Září 2005, 21:43 »

Zdarec, mam ve svem telefonu K700i nastaveny tri datove ucty. Pro MMS, pro WAP a pro GPRS pristup na internet. Vsechny nastaveny dobre a funguji taktez v poradku. Ale. Po nekolika dnech se mi v ucte pro MMS sama zmeni adresa APN na internet.t-mobile.cz misto mms.t-mobile.cz....???jak to ze se zmeni sama i kdyz dam ulozit. Uz nevim kam dal. Poradi nekdo. Vzdycky kdyz pak chci poslat nebo prijmout mms musim si to v te APN adrese zmenit....Dekuji.
uložena
fireice
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 27. Září 2005, 17:28 »

Tohle neni bezny a ani sem to nikdy neslysel.Doporucuju prehrat FW. Pokud to nepomuze tak sup do servisu.Ulozena data v "Datovejch uctech" se po ulozeni  nesmi sama upravovat. Jeste jedna otazka.Ses si jistej ze ses v tom ty ,nebo nekdo jiny nestoural.  Undecided Nemyslim to zle ,ale muze se to stat.  Mrknutí
uložena

SEManiak Fire
Lukes
Anonym
« Odpověď #2 v: 07. Říjen 2005, 12:20 »

To je prave to, ze jsem se v tom nikdo ani ja nehrabal......Kdyby to bylo jednou, ale tuto je od zacatku co ten telefom mam a firmware je uz prepisnaej. Tak jsem chtel vedet jestli je to zase jen moje unikatni chyba.....Diky za odpoved...
uložena
fireice
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 10. Říjen 2005, 01:22 »

Jeste mi tak napadlo zavolat na operatora,aby ti poslali "nastavovaci" smsku na MMSky. Ulozit a videlo by se. Pokud jsi to uz zkousel tak je to pase.
uložena

SEManiak Fire
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: mms
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 19 dotazů.