SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 00:33

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Signal
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Signal  (Zobrazeno 4157 x)
jojo23
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 18. Květen 2009, 07:03 »

Chcel by som sa spytat,ci ma niekto z vas tiez problemy so signalom.Ten moj je mizerny.Plny indikator signalu vidim len obcas.Pred Xperiou som pouzival P1 a signal bol vzdy v pohode.Padaju mi hovory a pouzivanie hands free pocas jazdy autom je uplna bieda.Phone som kupoval cez Ebay v Singapure.
Za odpoved  voprad dakujem.
uložena

Trium Aria--Nokia 3510--Sagem mx-y5--SE T610--Nokia 3650--SE P800--Nokia N70--SE P910--SE K800--SE P1--SE Xperia X1i
ridic Lukyn
Uzivatel
Telefon: Xperia

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 18. Květen 2009, 08:29 »

nemam to uplne  jako ty ,ale taky mam s tim problem. Cry
Doufam ze nam nekdo poradi Mrknutí
uložena
fido_cz
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: HD2

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 18. Květen 2009, 09:20 »

urcite nahrat posleni fw R3, ktery obsahuje nove radio, pripadne lze i dohrat samostatne. Pak je problem i samotne drzeni telefonu, podle meho pozorovani je asi antena ve spodni casti, tak to tam nechce moc pevne drzet.
uložena
uiqjirka
Anonym
« Odpověď #3 v: 01. Červenec 2009, 18:58 »

Je tu opet novejsi verze radia vyextrahovaneho z Korejske R3BA015 rom.Nese oznaceni 1.16.25.48
Mezi jeho prednosti patri opet o kus lepsi kvalita signalu.Blize tradicne na http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=532249
Vy co mate problem se signalem,muzete ho vyzkouset.Mejte na pameti ze za lepsim vysledkem signalu bude i vetsi spotreba baterie.Obecne to tak byva.
Dale nezapominejte,ze pokud by jste se rozhodli pro flash tohoto radia je treba mit HardSPL
uložena
Twin.Spark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 03. Červenec 2009, 08:40 »

Tak ja ted chvilku zkousim nove radio 1.16.25.48 a rozdil jsem nepozoroval. Uvnitr bytu v koupelne mi signal vypadava obcas (obcas ale i 2 carky mam, takze signal je tam na hrane) a to se deje i s novym radiem. A pokud bude jeste vic papat baterku, coz se opravdu da predpokladat, tak pro me neni duvod ho mit...
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #5 v: 03. Červenec 2009, 09:45 »

Radio ale neobsluhuje jen signal... zatim ho tez testuji...  Mrknutí
uložena
Twin.Spark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 03. Červenec 2009, 12:11 »

No to vim ze to ovlada vic veci, ale krom signalu jsem s nicim jinym problem nemel, a jestli to jeste vic bude papat baterku, tak  Undecided... Zatim na CZ R3A jsem nevydrzel ani den.  Undecided Uvidim co ted na te V-LITE TITANIUM, ale stejne asi nejvic zerou doinstalovany programy, takze necekam o moc lepsi vysledek...  Undecided
uložena
Karlitos
Anonym
« Odpověď #7 v: 06. Prosinec 2009, 11:20 »

Zdravim, ja mam trosku podobnej problem, a nevim si rady :-(

- u te anteny se mi misto signalu zobrazi vykricknik a kdyz na to kliknu tak to chce pin a napise ze fce telefon neni zapnuta - ale dela to z niceho nic.
Jakmile vyÂťukam pin tak signal naskoci a vse je v poho ...nemate nekdo taky tenhle problem, nebo nevite nekdo cim to muze byt? ...mam Xperii nove a zatim v tom plavu :-)
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Signal
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.035 sekund, 17 dotazů.