SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 21:40

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C510 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: c510 bluetooth toshiba
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: c510 bluetooth toshiba  (Zobrazeno 4325 x)
Ludwa86
Uzivatel
Telefon: C510

Zobrazit profil
« v: 07. Červen 2009, 11:13 »

Zdravim, na notebooku mam bluetooth toshiba s poslednimi ovladaci a kdyz chci telefon sparovat tak to hodi chybu komunikace. AÂť to paruji z telefonu nebo z notasu vzdy je to stejne. Nevite co s tim? Diky
uložena
maara
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 09. Červenec 2009, 11:03 »

Zdravim, na notebooku mam bluetooth toshiba s poslednimi ovladaci a kdyz chci telefon sparovat tak to hodi chybu komunikace. AÂť to paruji z telefonu nebo z notasu vzdy je to stejne. Nevite co s tim? Diky
Mam naprosto stejnou zkusenost (taky s notebookem Toshiba) a nedari se mi to odstranit, ale mam spis podezreni, ze jde o problem s Vistama. V praci mam XP a synchronizace bezi v pohode.
uložena
henda
Anonym
« Odpověď #2 v: 09. Červenec 2009, 11:12 »

Zdravim, mam stejny proble. Notebook mam MSI, OS Vista, ale Bluetooth Toshiba. Nedokazu sparovat mobil jak pres samotne Visty tak ani pres SE PC Suit, kde me sice telefon hlasi, ze nasel muj pocitac, zadam kod ale PC Suit me zahlasi ze pripojeni se nezdarilo. Primo v nastaveni PC suit jsem nasel mozne priciny chyby pri pripojeni pres BT, kde psali ze problem muze byt prave vyrobce BT toshiba. Pokud byste nekdo vedel radu jak na to, urcite bychom to uvitali. Jen me zarazi, ze Nokii 6500 a SE K770i pres Visty na tom samem notebooku bez problemu sparuji. Ale ani jeden C510 ze dvou co mam doma, tak ani nahodou. Zkusil jsem preinstalovat ovladace a nic. Diky predem za rady a pomoc
uložena
M.Eermak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 09. Červenec 2009, 12:20 »

A MyPhoneExplorer funguje?myslim ze ovladace by mely byt od microsoftu,ze s tema od toshiby to nejde..
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
maara
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 09. Červenec 2009, 12:26 »

Mam naprosto stejnou zkusenost (taky s notebookem Toshiba) a nedari se mi to odstranit, ale mam spis podezreni, ze jde o problem s Vistama. V praci mam XP a synchronizace bezi v pohode.
Jeste dodam, ze se mi to nedari sparovat nejenom pres BT, ale ani pres USB. V praci vse funguje OK
uložena
zuzu007
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 01. Říjen 2009, 14:40 »

mam stejny problem, s c902 se mi to sparuje v poho ale na c901 to vubec nejede a pise chybo spojeni.. ti dva se mezi sebou jenom najdou ale vubec nejdou sparovat ani kod nemuzu zadat...poradite nekdo?
uložena
Ludwa86
Uzivatel
Telefon: C510

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 05. Listopad 2009, 10:53 »

Zdravim problem jsem po dlouhe dobe hledani ovladacu patrani na netu odstranil. Vy zkousel jsem komunikace pres BT na bratrovo notebooku ktery pouziva stejny software "Thoshiba" a tam to slo. Po nainstalovani stejne verze na muj notebook to uz taky funguje. Jinak je to verze v5.10.14.6. mozna bych ji i nekde nasel na disku.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C510 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: c510 bluetooth toshiba
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 16 dotazů.