SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
09. Květen 2025, 18:59

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: V knihovne Media zustavaji smazana a neaktualni data
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: V knihovne Media zustavaji smazana a neaktualni data  (Zobrazeno 2774 x)
Vlastislav Dosek
Anonym
« v: 06. Říjen 2009, 23:16 »

Zdravim,

mam W995 a narazil jsem na neprijemny problem. V knihovne "Media" zustavaji popisky skladeb, ktere jsem smazal, nebo u nich zmenil ID3 tag. Kdyz dam aktualizovat knihovnu, vse zustane pri starem. Pokud se pokusim prehrat soubor, ktery jsem smazal, telefon oznami "Multimedialni soubor nenalezen", ale vesele vse nabizi dal v knihovne. Co s tim?

uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 07. Říjen 2009, 06:23 »

Na smazane soubory by mohla pomoci klavesa C.
Nevim, proc se to deje, mozna by pomohlo smazat nejaky index z karty, ale priznam se, ze je to jedna z mala veci, kde se radsi nehrabu.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Vlastislav Dosek
Anonym
« Odpověď #2 v: 07. Říjen 2009, 10:27 »

Smazat index z karty me taky napadlo, ale nevim kde neco takoveho hledat. Navic jsem momentalne dospel do stadia, kdy pokud nahraju hudbu na kartu pres ctecku nebo Mass Storage, tak mi ji prehravac nezaindexuje vubec. Co s tim, davat tam hudbu pres Windws Media Player se mi fakt nechce. Reset telefonu? Nebo je mozne skutecne na karte najit nejaky indexfile a smazat ho?
uložena
M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 07. Říjen 2009, 10:37 »

Mel by byt primo na e/
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 07. Říjen 2009, 11:01 »

Co mas za Fw ? ten posledni ? ja mam taky W995 ale neceho takoveho jsem si nevsiml. Nemas treba vytvoreny seznam skladeb s tema smazanyma pisnickama ?

jo a tema je ve spatne sekci
« Poslední úprava: 07. Říjen 2009, 11:03 od Ganimed » uložena

v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 07. Říjen 2009, 12:22 »

Jo, asi to bude nejaky skryty soubor.

Jinak je tu jeste moznost nejak zkopirovat vsechna data (krome systemovych souboru), zformatovat kartu a vratit tam data zpet. Java aplikace na karte, SMS na karte apod. timto zachovany nebudou.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Vlastislav Dosek
Anonym
« Odpověď #6 v: 07. Říjen 2009, 17:10 »

Ganimed: FW mam brandovany od T.Mobile, R1EA032_TMOBILE_HI R1EA032. Je mi jasne ze diky brandingu to neni ten nejnovejsi, ale abych se priznal, na de-branding si moc netroufam, jsem v oblasti SE zacatecnik a telefon mam teprve den, takze bych nerad hned letel do servisu  Grin

Za umisteni do spatne sekce se omlouvam, prosim kdyztak administratory o presunuti do spravne. Dekuji!
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: V knihovne Media zustavaji smazana a neaktualni data
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 19 dotazů.