SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
31. Březen 2025, 02:08

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: windows 98 a K700i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: windows 98 a K700i  (Zobrazeno 1885 x)
vlastik
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 18. Říjen 2005, 15:30 »

Tak jsem se konecne rozhodl a koupil si SE K700i. S mobilem bylo v krabici i CD, tak jsem ho dal do CD-ROMky a....he? Instalace funguje pouze pod systemem windows 2000a vis. A co moje win98? Tak jsem se chtel zeptat jestli je na tom CD neco duleziteho a jestli mne pujde telefon pripojit pres kabel nebo bluetooth k PC.
uložena
fireice
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 18. Říjen 2005, 19:26 »

No rozhodne  je na CD ta nejdulezitejsi vec co potrebujes!Je to komunikacni soft mezi PC a MT.Aby PC poznal s kym ma to docineni.Pak sou tam ruzny programky na tvorbu MMSek (MMS Home Studio) , Na upravu melodii (Sound Editor) , na upravu obrazku (Image Editor) atd.Pouzivame s kolegou v praci jeden komp na kterym je taky WIN98SE a jede to v pohode.Nainstalovali jsme tam Instal CD od SE T68i. Vse co potrebujes poslat pres kabel posle program SenFile, a pres BT nepotrebujes spec. program.Na schemata pouzivam program "Lasyk myThemeCreator Professional 1.310" a obrazky si upravis v prohlizeci ACDsee . Hudbu upravovat nemusis ty je na netu mraky. Takze ..sezen CD od T68Icka a sup do toho  Lips sealed
uložena

SEManiak Fire
joejog
Uzivatel
Telefon: U10i (Aino)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 19. Říjen 2005, 05:21 »

ja bych to CD tak dulezite nevidel  Mrknutí , docela dobre se bez nej obejdes. Ovladac ke kabelu nebo BT dostanes pri koupi nebo stahnes z netu. A synchronizacni soft je stejne mnohem lepsi MyPhoneExplorer nebo FMA. Na schemata nevidim jedinej duvod proc nepouzivat original od SE Themescreator 1.8. Takze na CD od T68i se taky zapomen- nepotrebujes ho.
uložena

K500,K700,K800,W910,U10i
fireice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 19. Říjen 2005, 17:34 »

ja bych to CD tak dulezite nevidel  Mrknutí , docela dobre se bez nej obejdes. Ovladac ke kabelu nebo BT dostanes pri koupi nebo stahnes z netu. A synchronizacni soft je stejne mnohem lepsi MyPhoneExplorer nebo FMA. Na schemata nevidim jedinej duvod proc nepouzivat original od SE Themescreator 1.8. Takze na CD od T68i se taky zapomen- nepotrebujes ho.
Nejsem si jist s tim ,ze nebudes potrebovat to CD.Tazatel pise ze mu soft podporuje Win2000 a vyssi.Samozrejme ze je vetsinou nejlepsi pouzivat soft od SE , ale pokud nefunguje pod 98smickama tak radim kvalitni alternativu ,ktera pod 98smickama jede jaro brus.A ze nevidis jedinej duvod proc nepouzivat Themescreator 1.8.? Ma zkusenost je, ze   Lasyk myThemeCreator Professional 1.310 je lepsi. Ale netvrdim ze to musi vyhovovat kazdymu.Pokud Themescreator 1.8. pojede pod 98smickama a obsahuje  K700i tak neni co resit, a tazatel ma alespon z ceho vybirat  Mrknutí Proto je tu taky forum ze  Smajlík
uložena

SEManiak Fire
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: windows 98 a K700i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 19 dotazů.