SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
02. Duben 2025, 21:33

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: fs je aktualni...
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: fs je aktualni...  (Zobrazeno 2128 x)
C3sTr
Uzivatel
Telefon: SE W595, SE Xperia X10 Mini, SE Xperia NEO

Zobrazit profil
« v: 18. Prosinec 2009, 10:33 »

tak se objevil mensi problem, chctel jsem si upgradovat telefon pomoci seusu, ale pry je muj fw aktualni, tak jsem hledal na foru a nasel, ze to lze spravit kdyz si vygeneruju CDA... tak jsem to udelal, nahral dany xml soubor do tel pomoci a2uploadera no ale seus stejne pise stejnou chybu, nelze upgrade... a kontroloval jsem pak, zdali tam dany xml soubor zustal...ale tel si ho asi nejakym zpusobem smazal Sad taknevim cos tim
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #1 v: 18. Prosinec 2009, 11:01 »

Po jeho nahrani do founu pres a2uplouder musis telefon jeste nastartovat, aby si nacetl tebou provedenou zmenu. Na displeji budes mit urcity cas info "please wait" - pri tom se zapisuje zmena CDA/CDF. Po zapsani teto zmeny se tebou vlozeny up-xml soubor skutecne smazne. Pak foun vypni a jdi s nim na SEUS a existuje-li vyssi verze firmu (pro tebou zmeneny region), mel bys dostat nabidku na aktualizaci.
uložena
C3sTr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 18. Prosinec 2009, 11:17 »

ano mel jsem tam hlasku please wait, ale seus neumoznuje ani znovu fw prehrat, nic ... navic fw co tam mam ted, odpovida C702, nemuze to byt treba tim?
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #3 v: 18. Prosinec 2009, 11:29 »

Vygeneroval sis nejspis blbej xml soubor. Zkus mi pisnout na ICQ, kouknem na to.
uložena
C3sTr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 18. Prosinec 2009, 13:16 »

Smajlík tak bylo to opravdu spatnym xml souborem Smajlík uz vse funguje jak ma Smajlík diky
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: fs je aktualni...
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 18 dotazů.