SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 21:39

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C510 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nejlepsi nastaveni na foceni na koncertu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nejlepsi nastaveni na foceni na koncertu  (Zobrazeno 2793 x)
yaniczka
Uzivatel
Telefon: W800i

Zobrazit profil
« v: 29. Září 2009, 16:25 »

Ahoj, pres automat vysledky nic moc. Jak myslite, ze je nejlepsi nastavit mobil na foceni koncert / party - tma, lasery, stroboskopy.
 Taky mam obcas problem, ze kdyz natacim video v prilis hlasitem prostredi, zvuk je hodne zkresleny, pripadne nejsou slyset basy. Da se tomu nejak pomoct? Slysela jsem o prelepeni mikrofonu lepici paskou. Predem diky a hezky den!
uložena
Hl@w@007
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: w302, w610i

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 29. Září 2009, 17:19 »

Ja ti asi moc nepomuzu, ale byt tebou tam bych si rozmyslel nez bych fotil nekde kde jsou lasery, uz jsem slysel o par lidech kterym kvuli nim odesel foÂťak Mrknutí
uložena

92% teenageru posloucha hip-hop, pokud mezi ne patris, hod si tohle do podpisu.
Sasakr
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia E5

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 29. Září 2009, 18:31 »

Foceni nevim, na koncertech jsou vzdycky fotky mizerny, je tam malo svetla a pokud mas blesk nebo prisvetleni, tak ti to stejne moc nepomuze. Muzes zapnout nocni rezim, ale ten je o hodne nachylnejsi na to udelat rozmazanou fotku a na koncertech se to vetsinou hybe, cili dle meho dobra fotka z mobilu z koncertu udelat nejde. Co se tyce videa, tak se dle mych zkusenosti vysledny zvuk dost lisi model od modelu. To prelepeni mikrofonu by mohlo teoreticky pomoct, osobne jsem to nezkousel. Kdyz jsem natacel ja video na Soulfly, tak jsem se ho snazil tak trochu prekryvat prstem, kazdopadne zvuk byl ve vysledku mnohem lepsi, nez jsem cekal.

KLIKNI

Kolem ctvrty minuty je tam takova umelecka pasaz a ta je treba velice pekne slyset.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C510 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nejlepsi nastaveni na foceni na koncertu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 16 dotazů.