SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
21. Březen 2025, 12:35

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sledovani on-line
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sledovani on-line  (Zobrazeno 2246 x)
fireice
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 27. Září 2005, 17:19 »

Kamaradi chci se zeptat esli nevite o programku,co dokaze sledovat "deni" snimane cockou fotoaparatu ve founu, a on-line to poustet na monitor u PC. Kabelem nebo pres BT. Proste kdyz zapnu fotak,tak co je na displeji bude i na monitoru. Treba i s mirnym zpozdenim.Nechci program Webkam protoze tam je odezva (prekresleni) 20s a to je moc.Dik za tipy a napady.
uložena

SEManiak Fire
BB.
Korektorka
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 27. Září 2005, 20:00 »

Jo, tak to by me taky zajimalo, jestli je neco podobneho jako Webcam. Ten mi taky blbnul. Treba se nekdo prihlasi s necim lepsim.  Cheesy
uložena

Korektorka SEMania.cz

SE V630i, W800i, Nokia 3120c
MicroSD 4 GB
Parrot CK3100
fireice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 28. Září 2005, 18:57 »

Webkam mi neblbnul vubec,ale nechutne dlouho to trva nez se obraz  posle do kompu  Angry A bylo jedno esli pres BT nebo kabel.15-20 vterin.  Cry To je pro mne moc. No uvazte:nasmeruju tel. treba nekam na dvere ktery sou za rohem,  a sleduju (treba jako na benzince[kamerovej system u stojanu]) v primim prenosu na monitoru  kdo vchazi.  Cool Treba esli mi nejde zkontrolovat sef.Tohle by mi vazne pomohlo  Lips sealed
uložena

SEManiak Fire
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 29. Září 2005, 15:24 »

Pochybuju, ze neco takoveho bude... Muselo by to byt dost rychly, aby si nepocitil nejake vyrazne zpomaleni... Kdyz vzpomenu na P800 Remote Control a S60 Remote Control, tak oba tohle umeli jak pres kabel, tak pres BT, ale zpozdeni tam bylo dost citelne...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sledovani on-line
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.057 sekund, 19 dotazů.