SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
06. Květen 2025, 16:33

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øady G, K, T, Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: G502 sama se vypne a nejde zapnout
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: G502 sama se vypne a nejde zapnout  (Zobrazeno 2522 x)
Vojitk
Anonym
« v: 10. Červenec 2009, 10:25 »

Dobry den chtel bych se zeptat jestli nekdo nemate zkusenosti u G502 s tim ze by se telefon sam od sebe vypnul a nesel zapnout. Zapnu ho az po vyndani a vraceni baterie (nekdy ani to nepomuze). Horsi je to ze se vypina i nekolikrat po sobe. Potom se me jeste loupou smerovy tlacitka. Upozornuju ze to nedelam schvalne!!! Cry Cry Cry Mobil jsem koupil u T-mobilu a uz me ty tlacitka uznaly na reklamaci. Nechci je upozornovat na to ze se telefon vypina. Kdyby se nahodou zjistilo ze sem si to nedejboze zavinil ja aby me neodmytli na reklamaci s tim ze je telefon nefunkcni....
Diky moc za odpovedi... Smajlík
« Poslední úprava: 19. Červenec 2009, 14:26 od 3m3 » uložena
figycom
Anonym
« Odpověď #1 v: 10. Červenec 2009, 12:11 »

G502 je samo o sobe poruchovej mobil mel sem moznost ho otestovat od znameho zacalo to tak ze se mu zacali menit znicoho nic schemata pak se prehral FW a vse v pohode asi 2 tydny pak zacala vypadavat pam.karta a to tak ze ju mobil vubec nenasel opet FW a nakonec se z neho neda dovolat Angry Sad
uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 19. Červenec 2009, 11:08 »

1. Psat velkymi pismeny je neslusne.
Jinak se mi loupe hlavne hrb na fotak a potvrzovaci klavesa.
T-FW jsem taky mel, ale IMHO nejlepsi je R1FA037, byt jeho nahrani je v tomto pripade neoficialni zasah.
Jinak s vypinanim jsem se nesetkal. Ja bych zkusil reklamaci. Pokud to je HW problem, pak je flash spis rizikem, zvlast pokud by slo o neoficialni zasah.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
marek.pir
Uzivatel
Telefon: SE G502

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 23. Červenec 2009, 21:11 »

Ten samy problem jsem mel take, zaclo to blbnutim BT, pokracovalo nefunkcnimi klavesami a skoncilo to tak jak si zde popsal...vyresila to reklamce (-: a konkretne take u T-mobile, pry spatna soucastka.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øady G, K, T, Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: G502 sama se vypne a nejde zapnout
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 18 dotazů.