SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 13:42

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Opera Mini 5 na ainu - jde vam nainstalovat?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Opera Mini 5 na ainu - jde vam nainstalovat?  (Zobrazeno 5499 x)
Joza
Anonym
« v: 28. Leden 2010, 13:22 »

Po delsi dobe jsem se rozhodl vzit na milost Sony Ericsson Aino a snazim se najit maximum aplikaci, kde se da vyuzit rozmerny dotykovy displej. Instalace druhe beta verze Opery Mini 5 se mi ale opakovane nedari, zatim jsem tedy zkousel instalaci primo pres web, jeste zkusim zabojovat pres Pc... Jak jste na tom vy, slape vam Opera Mini 5 korektne?
uložena
Pekony
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA ARC S 32 GB

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 28. Leden 2010, 13:35 »

Pritelkyni jsem instaloval Operu Mini 5 beta 2 a vse vporadku.
uložena

K700i-W810i-K850i-Satio-Xperia X10 :-) - Xperia ARC S
Joza
Anonym
« Odpověď #2 v: 28. Leden 2010, 19:55 »

Smim se zeptat, o jaky druh instalace se jednalo a jakou mate verzi FW? Ja mam nejnovejsi a nejede mi ani instalace pres Web, ani stazeni do PC a instalace pres spravce souboru... A zrovna na Operu jsem se dost tesil
uložena
Pekony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 28. Leden 2010, 20:24 »

Verze softwaru je R7AA071 a jednalo se o stazeni jar souboru do PC s naslednym prenesenim do tel pres USB s naslednou instalaci v telefonu.
uložena

Joza
Anonym
« Odpověď #4 v: 28. Leden 2010, 20:39 »

Konecne jsem byl uspesny, stacilo byt v dobe instalace pripojeny na Wi-Fi (sic krkolomne, ale Opera je v telefonu). jinak vypada skutecne skvele, ovladatelnost pres dotykovy displej je komfortni, i na klavesnici se da rozumne psat
uložena
Pekony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 28. Leden 2010, 20:53 »

I pritelkyne uz zacina proklinat SE za to, ze nevyuzili displej vice dotykovym zpusobem.
uložena

Joza
Anonym
« Odpověď #6 v: 28. Leden 2010, 21:07 »

Je to skoda, reakce v mediich jsou skvele a byt treba klavesnice na sirku toho typu, jak je v Opere Mini, tak je vysouvani zbytecne kompletne a mohli udelat only dotykovou verzi. Ale mam takove tuseni, ze neceho podobneho se treba dockame v Barcelone (a kdyz ne tam, tak bezprostredne po ni). Sony Ericsson by byl sam proti sobe, displej jako takovy reaguje skvele, kapacitni technologie je citit
uložena
Pekony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 28. Leden 2010, 21:20 »

A ja si porad rikal ze to neni mozny ze takhle reaguje na dotek. Normalne ji ho zavidim. Chtel bych kapacitni displej v Satiu  Roll Eyes
uložena

Sasakr
Uzivatel
Telefon: Nokia E5

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 29. Leden 2010, 02:17 »

Psal jsem v OM na Ainu a byl to horror, byl tam posunutej dotyk a reakce byly hrozny (ale jen v ty opere). Napsani jedny kratky vety mi trvalo asi minutu.
uložena

HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 29. Leden 2010, 10:02 »

Kuci, berte v potaz, ze ta opera je stale jeste BETA verze - ikdyz na UIQ slape naramne!
uložena
jacktalking
Uzivatel
Telefon: telefon? Mam

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 29. Leden 2010, 13:01 »

urcite bych na jakekoliv soudy pockal az na plnou verzi. Jedno jestli na WM, uzavrenych OS ci jinych otevrenych OS. To ze se da stahnout neznamena ze je bez chyb. Vyslovne je receno ze to je beta. Kdyz to plati u PC, tak proc by to melo u MT byt jinak Mrknutí
uložena

MIKE BIKER: Zatim to vypada na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlasena svou nekompetentnosti a velmi laxnim pristupem. Obracet se na ne je jen ztrata casu.
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Opera Mini 5 na ainu - jde vam nainstalovat?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 18 dotazů.