SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
01. Duben 2025, 20:39

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K310i/K510i/K500i  |  Téma: Melodie *.imy a rozblikani telefonu
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Melodie *.imy a rozblikani telefonu  (Zobrazeno 23041 x)
uursik
Uzivatel
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 09. Červenec 2005, 12:22 »

taky to sem nepatri,ale s tema odchazejicima telefonama - ericson t300 mi ukradli (jeste nebyl zaplaceny), a mobil panasonic X70 co jsem dostala k vanocum mi po mesici rozkousal nas novej malej pes. lidi ja myslela, ze ho muj snad zabije, protoze ja tam stala s telefonem v ruce a v soku. a nebyla schopna slova
uložena
wizaard
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W660i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 v: 09. Červenec 2005, 13:36 »

2wizaard: No, me obcas prijde, ze telefony jsou koncipovane tak, aby se po pul roce, maximalne po roce podelaly a pak trada do servisu nebo novy...:-)

(Sorry za OT) No, to mas tak ale se vsim, ne? Dneska se asi nepocita s nicim na dyl jak rok. Mam ale kliku, dari se mi menit mobily po zhruba roce, takze se me tyhle kixy netykaji Mrknutí . Ne, ted vazne - ja se k mobilum chovam az neprimerene dobre, takze jsem jeste kvuli svemu zavineni nedaval mobil do servisu (jednou mi kamos poskodil klavesnici na T230, jednou mi prodali vadnou CX65, ale jinak nic). Takze asi tak Smajlík
uložena

... » [5/06] SE K700i » [12/06] K750i » [2/07] K800i » [9/07] RAZR² V8 » [12/07] Sony Ericsson W660i
Vodafone Nabito 100 + Student extra nabito + Po svem
Integrated
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 09. Červenec 2005, 15:06 »

Asi by slo si napsat vlastni melodii v tomhle formatu *.imy . ....

Nasel jsem jednoduchy program na tvorbu techto melodii. Jmenuje se Melody Composer.
Je ke stazani zde: http://gsmobil.etis.cz:8083/statistics.php nebo zde http://www.christersson.org/index.php?page=software_melody.
Na hornim obrazku je pri prehravani i videt jak se bude mobil chovat.
Muzes to umistit i na tvoje stranky do tipu a triku.  Mrknutí
uložena

SE K500i (R2AE033)
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 v: 11. Červenec 2005, 08:11 »

2wizaard: Souhlasim s Tebou, obzvlasÂť v elektronice jde vse rychle kupredu, takze se meni casto, u mobilu je to podle me nejzretelnejsi. Ja osobne jsem nikdy nemel telefon v servisu vlastni vinou, vzdycky se vysypal sam. A to se ke svym telefonum chovam sakra dobre. Nicmene prumerna zivotnosto jednoho je 2-3 mesice, takze vetsina nema sanci se vysypat... Ale to uz je zase jina historka...:-)
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Krolth
Anonym
« Odpověď #19 v: 19. Srpen 2006, 11:11 »

Jednohlase vyzvaneci tony *.imy dokazi rozvibrovat a rozblikat cely mobil vcetne tlacitka vypinani mobilu. Standartni melodie, tohoto formatu v telefonu tyto funkce v sobe nemaji. Stahl sem si melodie, ktere to umi. Podarilo se mi najit i editor techto melodii.
Chtel bych se ale zeptat, zda takoveto vyzvaneni (blikani displeje, klavesnice a horniho tlacitka ) nemuze poskodit mobil, nebo se podepsat na jeho zivotnosti?

Diky.
napis mi prosimte tu stranku kde jsi objevil ten editor.dik moc
uložena
Integrated
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 19. Srpen 2006, 18:24 »

napis mi prosimte tu stranku kde jsi objevil ten editor.dik moc
Umis cist ?  Angry
Tak cti poradne!  Angry
uložena

SE K500i (R2AE033)
M93A
Uzivatel
Telefon: SE K320i

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 25. Září 2008, 16:32 »

Ja jsem neco uz naprogramoval Smajlík
backon                                                               zapnout sviceni displeje
backoff                                                               vypnout sviceni displeje
vibeon                                                                zapnout vibrace
vibeoff                                                                vypnout vibrace
(to, co se ma opakovat porad dokola @0)              opakovani
*5a1                                                                   asi nejnisi ton
*5 krizek a1                                                        dlouhy ton (nevim jak se pise krizek)

ja to delam v MobyExploru a ten si stahnete na http://file033.mylivepage.com/chunk33/384374/372/MobyExplorer.jar
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #22 v: 16. Srpen 2009, 01:30 »

tyhle melodie slozite v SE T68i a podobnych, vcetne zapinani vibraci, informacni diody a podsviceni displaye
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K310i/K510i/K500i  |  Téma: Melodie *.imy a rozblikani telefonu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 19 dotazů.