SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 20:21

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Nastaveni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak rucne nastavit e-mail na G900
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jak rucne nastavit e-mail na G900  (Zobrazeno 4782 x)
cz857659
Uzivatel
Telefon: SE Xperia Mini Pro

Zobrazit profil
« v: 07. Březen 2009, 19:04 »

E-mail jsem nakonfiguroval pomoci automatickeho konfiguratoru,e-maily mi jdou prijimat,ale nejdou odesilat.Zkousel jsem proto rucni nastaveni podle uplne uzivatelske prirucky ze stranek vyrobce,ale dostal jsem se jen do bodu 3 a dale jsem neprisel na to jak pokracovat
1.V pohotovostnim rezimu vyberte moznost Hlavni nabidka > Nastaveni > Zpravy > E-mailove ucty.
2.Vyberte polozku Vice > Novy ucet
3.Vyberte kartu Zakladni a zadejte nasledujici udaje
To jsem vse nastavil,potom uz to podle"Uplne interaktivni uzivatelskeprirucky " neslo zadavat tak jak to tam uvadi

4.Vyberte kartu Dorucene zpravy a zadejte nasledujici udaje:Adresa prichoziho serveru ?
5.Vyberte kartu k odeslani a zadejte nasledujici udaje:Adresa odchoziho serveru ?

Problem je asi v tom,ze nejde nastavit odchozi server smtp a proto nejdou e-maily odesilat.Uvital bych radu, jak to tam vubec do tohoto telefonu dostat a kde je pristup pro rucni konfigurace.
 diky

uložena
cz857659
Uzivatel
Telefon: SE Xperia Mini Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 16. Březen 2009, 08:24 »

Tak jsem na to konecne prisel.Nejprve jsem zjistil,ze abych se dostal do karty Dorucene a Odeslane,tak jak je to v prirucce,tak staci Âťuknout stylusem na sipku vedle karty Zakladni.Pro odesilani e-mailu se musi nastavit :Odeslat pomoci skupiny GPRS WEB-jinak to nejde odeslat.
Telefon tohoto typu mam poprve,takze z toho plynou takove problemy.Sebekriticky priznavam,ze jsem lama.
uložena
rvhp
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: K700i P910i G900 W880 J300 K/W750

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 10. Říjen 2009, 15:40 »

Zvladl jsi to dobre, uz jak sem cetl tvuj problem bylo zrejme,ze je asi problem v odchozim serveru.
 Jinak  ten profil GPRS Web od vodafone doporucuji pouzivat pro aplikace co jim chcete dat pristup na net,napr ICQ,opera apod.  s Voda life to nechodi,nebo mizerne.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Nastaveni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak rucne nastavit e-mail na G900
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 19 dotazů.