SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Duben 2025, 07:59

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K310i/K510i/K500i  |  Téma: Dorucenky SMS
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Dorucenky SMS  (Zobrazeno 7441 x)
integrated
Anonym
« v: 23. Květen 2005, 12:34 »

Ahoj,

Vzdy, kdyz odeslu SMS z mobilu pride mi na mobil dorucenka . Kdyz, ale odeslu SMS z T-zones dorucenka nedorazi a presto je zprava dorucena adresatovi. Potvrzeni samozdrejme vzdy nastaveno je. Na men starem mobilu to fungovalo bez problemu. Da se to i u K500i nejakym zpusobem nastavit?

Diky.
uložena
maro.
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 24. Květen 2005, 17:12 »

Tak to asi nepujde..
uložena

< Siemens C35, Siemens M55, Sagem myX5-2, Nokia 1100, SE K500i, SE K700i, SE K750 >

Me cassa, su cassa
Co mi neni rovno ... Po tom je mi hov**   -   Pulp Fiction
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 25. Květen 2005, 10:46 »

To je divny. Je mozny, ze by z t-zones chodily dorucenky ve formatu, ktery K500i nezna? :-O
Jestli ano, tak je to reseni problemu. Jinak vazne nevim. Zkuste schvalne hodit SIM jeste do jineho telefonu, jestli to bude fungovat.
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
notch
Anonym
« Odpověď #3 v: 25. Květen 2005, 20:03 »

Ja mam bohuzel ten stejny problem s P910i  Embarrassed
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 26. Květen 2005, 11:17 »

To je divny... A co telefon jine znacky, zkouseli jste? A jiny SE?
Podle me bude chyba v SE, protoze nezna format tech dorucenek. A nebo se pletu...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
integated
Anonym
« Odpověď #5 v: 27. Květen 2005, 19:13 »

Asi vazne nedokaze prijmout format dorucenek z T-zones. Protoze normalni dorucenka dojde v pohode. Na mem starem telefonu Siemens C35i prijde dorucenka normalne. Zkousel jsem poslat i SMS na displej telefonu SE K500i a zprava taky dosla. Jiny telefon SE nemam. A jeste - mobil mam na stole nedaleko pocitace a po odeslani sms z T-zones se z reprodukttoru oziva praskani jako, kdyz telefon komunikuje ze siti, ale nic se nestane. Undecided
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 29. Květen 2005, 21:39 »

Tak to bude asi opravdu podivnym formatem. Ted jde o to, jestli je to vic vina SE nebo T-Mobilu...
uložena

Yeger
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 31. Květen 2005, 12:51 »

Taky mi dorucenka neprijde pri odesilani s T-Zones. Jednoduche reseni se samo nabizi, staci zadat potvrzeni "jako SMS". Zpravu totiz na mobilu nemas a tak se ani neda potrdit jeji doruceni. Pokud tedy mame na mysli SE.
 Mrknutí
uložena

SONY CMD-J6, SE 230, SE K700i (R2AY004) Oskar
Yeger
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 31. Květen 2005, 12:56 »

Zajimave, poslal jsem dve zpravy (asi tri slova), a odmazalo mi to pouze jednu SMSku. Zkousel jsem se i znovu zalogovat. Znamena to tedy ze dorucenka formou SMS se nepocita jako dalsi zprava a je zcela zdarma.
 Mrknutí
uložena

SONY CMD-J6, SE 230, SE K700i (R2AY004) Oskar
integrated
Anonym
« Odpověď #9 v: 31. Květen 2005, 18:40 »

Mylis se, tyto zpravy JSOU zpoplatneny cenou jako za beznou SMS dle tarifu. Z kreditu je po kratke dobe cena odectena. Zpravu tedy odesles zdarma, ale zaplatis za dorucenku formou SMS. Angry

Pokud je zprava kratka ( jen par znaku) skutcne se neodecte z volnych zprav.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K310i/K510i/K500i  |  Téma: Dorucenky SMS
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.06 sekund, 18 dotazů.