SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
08. Květen 2025, 15:40

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øady G, K, T, Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Obnova aplikace ze zalohy FS
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Obnova aplikace ze zalohy FS  (Zobrazeno 2432 x)
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« v: 01. Červen 2009, 18:23 »

V pameti telefonu jsem mel nainstalovanou jednu aplikaci (Operu mini). Chtel jsem ukoncit prehravac tlacitkem C a schytala to ta aplikace. Jenze, ted to nema uplne "v hlave v poradku" - pri spusteni vzdy napise "installing" apod. Chtel bych ji obnovit z nedavne zalohy FS (bohuzel ne tak nedavne, abych chtel udelat rollback), abych se nemusel vsude znovu prihlasovat apod. (zalozky jsou syncnute - o ty jsem neprisel). Umim obnovit vsechny aplikace, ale s obnovou jedne mam problem. Adresar sec a ams je to posledni, s ams/java/db bych to mozna taky zvladl, ale s pdh nevim. Poradite nekdo?
EDIT: Nejdulezitelsi je to id klienta, podle ktereho server Opery mini prirazuje cokies apod. Nastaveni moc neni.
Hlavni problem je v tom, ze si Opera Mini neudrzela RMSka a nejen jejich obsahy.
EDIT2: Mozna by pomohla virtualni instalace. Ted me napadlo zalohovat ams, sec a pdh, nahrat stary, pak pouzit nejaky nastroj na vydolovani RMS a pak to nahrat zpet a vratit tam RMS. Hodil by se mi emulator mobilu na pocitaci. (Nemyslim ten pro vyvojare Javy, ale spis neco jako VMware pro ARM.) Neznate nekdo nejaky?
« Poslední úprava: 01. Červen 2009, 18:36 od v6ak » uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
spratek
Uzivatel
Telefon: C702

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 01. Červen 2009, 19:02 »

Tak operu jsem resil nedavno po SEUSu, problem s opakovanou instalaci je jak pises, pri nekorektnim ukonceni se poskodi konfig. soubory. Jedina oprava - odinstalovat a znova nainstalovat,  budes mit nulovou konfiguraci. Pro obnovu konfigurace zkopiruj vsechny soubory /tpa/preset/ams/java/db/jXXX..X.d

Opera by mela mit tenhle id: j7b05212e5d762f406e54ff6ffbcc68c11df6fdb6*

Aby to byla vetsi sranda musis pridat/ubrat pripony za podtrzitkem tak aby jejich pocet odpovidal tem v telefonu, napr ja mam j7b05212e5d762f406e54ff6ffbcc68c11df6fdb60_2_2_2_2_2_2_2_2_2_2_2_2_2_2_2_2_2 - pri kazde reinstalaci se jeden prida
A aby to byla jeste vetsi sranda nemusi posledni dvojcisli licovat s telefonem, napr vyhledavace jsem mel na koncovce ..64 a v telefonu byly pod 60 tak smele do toho Grin

Mimochodem pokud nepotrebujes uz. vyhledavace a historii je o dost jednodussi obnovit z online profilu
uložena
v6ak z Opery mini
Anonym
« Odpověď #2 v: 01. Červen 2009, 20:11 »

Je, mas pravdu, vyhledavace bych taky rad zachoval.
Operu mini jsem si presunul na pameÂťovku (jako jedinou aplikaci), abych videl, ktera RMS (*.d) k ni patri. A udelal jsem chybu, ma momentalne 6 RMS (jedno je ale asi reliktni a patri jinam), to jedno jedine RMS nebylo RMS, ale jitka (*.b) a ze je jedina je vporadku - jarky a jitky by spolu mely mit pomer 1:1.
Pak ma smysl to kopirovani. Protoze pokud by ubyly RMSky, pak by jim asi chybela (ubyla) i vazba v /tpa/pdh a nemel by to pak jak najit. Kazda RMS ma totiz i svuj skutecny nazev, se kterym pracuje programator a ktery je zpravidla odlisny.
Dalsi problem by mohl nastat, kdyby Opera mini nejake RMS smazala a znovu vytvorila - pak by mohlo dostat jine id (zkusenost).
Co myslis tim on-line profilem? Tu synchronizaci zalozek? To mi ale neobnovi cookies apod., ne?
Az budu u pocitace, zkusim nejdriv (pro jistotu po zaloze) tu nahradu. AFAIK tam nemam zadne _2, ale z mobilu se mi na to nechce divat. (Ja pokazde obnovuju vsechny aplikace a od Opery mini stale pouzivam prvni instalaci.)
uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 02. Červen 2009, 15:58 »

Tak jsem to obnovil. Historie se ztratila, coz mi moc nevadi, a asi se ztratila cache skinu, takze jsem musel zmenit na jiny a pak zase zpet. Ale jinak asi OK.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øady G, K, T, Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Obnova aplikace ze zalohy FS
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 18 dotazů.