SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
11. Duben 2025, 08:49

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: ZALOHA DAT PRIMO V MOBILU NA KARTU
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: ZALOHA DAT PRIMO V MOBILU NA KARTU  (Zobrazeno 3863 x)
Pavel68
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« v: 27. Duben 2005, 11:15 »

Name nekdo tuchy zda existuje program, ktery umi stejne jako u kapesnich oken zalohovat cely system a nebo jen postu, kontakty, ukoly a poznamky??? Dyk prece to musi nejak fungovat, kdyz to jde u okenich systemu...proc porad pocitac nekde prikonektenej, kdyz mam velkou pametovou kartu na kterou se mi zaloha vejde v pohode.... Shocked
uložena

P910i & T610
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 27. Duben 2005, 17:16 »

Name nekdo tuchy zda existuje program, ktery umi stejne jako u kapesnich oken zalohovat cely system a nebo jen postu, kontakty, ukoly a poznamky??? Dyk prece to musi nejak fungovat, kdyz to jde u okenich systemu...proc porad pocitac nekde prikonektenej, kdyz mam velkou pametovou kartu na kterou se mi zaloha vejde v pohode.... Shocked
Nejsem si jist zda existuje, ale ja o zadnym takovym nevim.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 27. Duben 2005, 19:56 »

o necem, jako maji nokie series 60...zaloha na kartu a obnoveni ze zalohy, jsem u UIQ neslysel a myslim si, ze to zatim nikdo nevytvoril Undecided
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #3 v: 28. Duben 2005, 05:31 »

V tomto jsou funkce velmi omezene a doufejme, ze tyto neduhy vyresi novy model. Takovou zalohu kontaktu lze poresit tak, ze posles pomoci infraportu do PC a pak pripojis telefon a prekopirujes VCF soubor s kontakty na kartu, bohuzel pomoci Bluetooth to takto nefunguje, dalsi varianta je pomoci emailu. Odeslat emailem v telefonu na svou adresu, prijmout v PC a obratem poslat na kartu
uložena
Manas
Anonym
« Odpověď #4 v: 28. Duben 2005, 07:10 »

Pred tim nez jsem formatoval P910, zalohoval na kartu pomoci Smana slozku "C:/documents" v teto slozce jsou ulozeny datove soubory kalendare (slozka Agenda), zaznamniku (slozka Jitter),apod. Po formatovani jsem potrebne soubory ze zalohy prepsal a vsechny data jsem mel zpatky. Kazda aplikace do ktere se vraci data musi byt pomoci Smana vypnuta, jinak soubory nejdou prepsat. Data tedy rucne zalohovat lze. Postu jsem ale nezkousel.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: ZALOHA DAT PRIMO V MOBILU NA KARTU
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 15 dotazů.