SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
21. Březen 2025, 08:00

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: cez aky program otvorim subor s priponou bm3
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: cez aky program otvorim subor s priponou bm3  (Zobrazeno 5907 x)
Skoki
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 15. Říjen 2008, 10:18 »

uz si neviem rady, mam v pc zalohovane kontakty s g900i a neviem ich otvorit, je to subor s priponou bm3. Dakujem
uložena
MIKE-BIKER
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 15. Říjen 2008, 11:23 »

Tento soubor je vlastne export zalohy pres PC Suite. Nejde z nej zadnym zpusobem vyextrahovat kontakty, pouze o5 obnovit pres PC Suite.  Smajlík
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
Skoki
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 15. Říjen 2008, 11:30 »

diky moc aj ked si ma vobec nepotesil...
uložena
MIKE-BIKER
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 16. Říjen 2008, 09:35 »

Pokud jsi to zalohoval z tohoto telefonu, tak pujdou obnovit. Soucasne kontakty muzes zalohovat pres Outlook a pak provest synchronizaci, takze se ti zmeny projevi!
uložena

W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
eman
Anonym
« Odpověď #4 v: 02. Březen 2009, 00:33 »

mam zhruba stejny problem se zalohou kontaktu ale problem je ze jsem mel tel. na reklamacce a tam mi vymenili celou zakladni desku coz znamena i jine seriove cislo ktere je si myslim zapsane v souboru zalohy a s tou novou deskou nemuzu tu starou zalohu obnovit jde s tim neco udelat? diky za odpoved
uložena
MIKE-BIKER
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 02. Březen 2009, 01:44 »

nejde, to je jedna ze zasadnich nevyhod UIQ3. Nastesti mas jiste kontakty, ukoly a kalendar zalohovane na karte, nebo synchro v Outlooku. Ale nastaveni musis cele udelat znovu.
uložena

eman
Anonym
« Odpověď #6 v: 02. Březen 2009, 07:57 »

no praveze nemam nebo aspon o tom nevim ja to zalohovani nepouzivam vubec ani ten program k tel. ale jak sem psal tel. jsem daval na reklamacku protoze prestal fungovat displej zobrazoval jen pri zmacknuti tel. v okoli tlacitek zpet a poznamky takze to bylo zajimave vubec nejakou zalohu udelat zkousel jmes i prekopirovat kontakty na sim ale diky tomu ze ke kontaktum jsem mel pridany zvuky obrazky atd. a pro kopirovani na sim tohle vse uz bylo moc velike takze sem byl rad ze jsem vubec udelal nejakou tu zalohu do PC.. nastaveni a takove podobne jako hry kalendar poznamky apod. nepotrebuju jen ty kontakty.
takze asi to nepude nijak vytahnout z toho ze? nebo neco s tim udelat..
uložena
MIKE-BIKER
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 02. Březen 2009, 09:30 »

Nepujde to, hypoteticky snad ano, stalo by te to ale nekolik tisic korun u renomovanych firem.  Patris mezi 96% Eechu, kteri pokladaji sva data za dulezita a proto si je nazalohuji. Nemyslis - zaplatis.. To bohuzel plati i v tomto pripade.
uložena

Eman
Anonym
« Odpověď #8 v: 09. Březen 2009, 08:58 »

jak uz jsem psal mam tel. po zarucni oprave a po vymene zakladni desky po prvnim zapnuti tel. to po me chtelo stahnout z netu nejake nastaveni pro mms nechal jsem to stahovat ale pak me napadlo ze to sezere prachy tak jsem to vypnul.. kdyz jsem v nabidce zprav je tam nabidka Zavolat hlas. postu, Vytv. novou zpravu, Zpravy (dorucenem, koncepty atd. ) a chybi mi tam mms a email muze to byt diky tomu ze jsem si nestahnul to nastaveni? volal jsem na operatora at mi zaslou nastaveni mms a wapu pro tento tel. ale nepomohlo nabidka mms a email mi tam stale chybi a sem tam mi normlani sms nejde odeslat pokud je ma 2 a vice zprav.. jde to nejak opravit pomoci kablu a programu nebo to musi zpet do servisu? operator mi rekl (ohledne tech zprav sms) ze to je chyba v nastaveni tel. ze se mam podivat do nastaveni sms jestli tam nekde neni omezene mnozstvi zprav nebo tak neco.. a pokud ani to nepude tak tel. zpet do servisu.
uložena
MIKE-BIKER
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 09. Březen 2009, 10:16 »

Staci si nechat poslat konfiguracni SMS od Operatora, nebo ze Sony Ericssonu. Pripadne nakonfiguruj rucne podle navodu na internetu. Je jich tu dost a neni to problem. V servise te vyhodi, predstav si, ze by tam kazdy prisel a chtel nastavit zvoneni, melodie, kontakty atd... Je to jen o nastaveni. Pokud to nezvladnes, doporucuji kontaktovat Philipa!. Ten to s tim udela vschno mozne... Mrknutí
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: cez aky program otvorim subor s priponou bm3
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.