SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 13:34

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Blesk na Xperii X1
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Blesk na Xperii X1  (Zobrazeno 3406 x)
hajtla
Uzivatel
Telefon: P800, P910i,P1i

Zobrazit profil
« v: 16. Červen 2010, 21:42 »

Zdravim, aÂť hledam jak hledam, tak jsem nenasel tema, kde by se resil problem s permanentne sviticim bleskem pri foceni s xperii X1.
Vec se ma tak, ze kdyz zapnu blesk, nebleskne pouze v dobe, kdy drzim zaostreni, nebo primo foceni, ale sviti neustale celou dobu dokud vsem nevypali oci a po dotisknuti tlacitka blikne a zhasne pri nahledu fotky, pote se ihned rozsviti.
A pekelne mi to vadi, nechci vsechny pri foceni oslepovat.
Uz sjem si zvykl na prst pred diodou, ale to je docela provizorni reseni, ne? Flashoval jsem i system, takze tim to nebylo, jak jsem si puvodne myslel. verze 6.1
Diky moc za odpovedi a rady
uložena
orange
Uzivatel
Telefon: SE X10 (b&w)

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 16. Červen 2010, 23:19 »

A nemas to jen spatne nastavene?Ja mam v x1 ROM (6.5) z XDA. V nastaveni foÂťaku mam tri moznosti: off , on , auto flash. Kdyz dam on, tak se dioda chova stejne jak popisujes. Tak mrkni do nastaveni, kdyz tam budes mit moznosti jen on a off, tak nahrej jinou ROM.Myslim ze jsem ale nekde videl nejaky cabik, co pridava auto flash, ktery by vyresil tvuj problem. Pokud nic z toho nepomuze, tak udelej HR a pokud ani to, tak servis.
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 17. Červen 2010, 09:07 »

Zkusil bych nahrat prostredi kamery z firmware R3a, pokud nepomuze, tak bych zkusil aplikaci typu TorchButton, hTorch, ktere umi ovladat prisviceni diody. Pokud nepomuze ani jedno, tak asi reklamace.
uložena
hajtla
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 19. Červen 2010, 13:13 »

takze diky za rady, ale nepomohlo nic, u foÂťaku opravdu jen on off, prehravat romku se mi az tak moc nechce, mam tam puvodni En 6.1 verzi. uvital bych cabik na vyladeni teto funkce, ale nemohu najit.
Diky moc za pripadne odkazy na cab., nebo i doporuceni na jakou verzi wm foun prehrat.
uložena
hajtla
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 19. Červen 2010, 13:36 »

hledal jsem a nasel jsem cabik co mi pridava par funkci jako treba auto flash a geo tagging, ale auto flash nefunguje, i kdyz jsem naproste tme, tak nebleskne. reklamovat nemohu, nemam zarucni list. Podle me je ale problem urcite v programu, jinak foÂťak bleska, ale predem sviti:-(
Diky moc za predchozi rady, S Wm zacinam, predtim jsem mel jen Pcka se symbianem
uložena
hajtla
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 19. Červen 2010, 14:54 »

Nevydrzel jsem a zkusil update telefonu pres SEUS, jeslti by to nemohl poresit, po updatu se nic moc nezmenilo, krom toho, ze se mi konecne bez dovoleni nenapojuje k placenemu internetu coz me min. mesic stalo 800Kc.
No zpet k tematu, po updatu jsem instaloval cab pro pridani autoflash atd k fotoaparatu a uz to funguje.
Takze Diky moc za rady. Vse vyreseno. Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Blesk na Xperii X1
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.063 sekund, 16 dotazů.