SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 00:33

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: C702 LUDIA...VZBURA, DO SERVISOV....takto nas osklbat nemozu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: C702 LUDIA...VZBURA, DO SERVISOV....takto nas osklbat nemozu  (Zobrazeno 2988 x)
Jacobo
Uzivatel
Telefon: SE C702

Zobrazit profil
« v: 03. Leden 2009, 15:05 »

C702 mam 4 mesiacea ked sa divam teraz na ten svoj vysnivani mobil..poviem vam len tolkoto:
-rohy v hornej casti mobila osupane
-na displeji mam par skrabancov(toto v servisu urcite nebudem vyzadovaÂť)
-lemovanie mobilu uzkym kovovym pasom okolo tlacidiel(vid.napis GPS) je odrete,o pracke na skobu nehovoriac
-po oslave PF 09 som sa rano zobudil a zistil som ze lemovanie okolo fotograf.spustaca je odlomene..chyba mi ten kov tam Cry
-o vydrzi v zime nehovorim...staci aby ste ho mali vo vacku v -6°C(to je asi jedno aka zima) pociti chlad-RESTART---vypisuje neaktivna sim take blbosti..takze mobil do juznych krajin Grin
-ta tyrkysova farba uz nie je tyrkysova,ale taka...tmavozelena a nosil som ho stale vovacku  Grin

Takze.ak je tu niekto kto ma skusenosti so servisom tak napiste lebo mi uz trpezlivost dosla Angry a ze mobil do prirody..98% som ho mal v teplucku a vo vacku nohaviciach a toto sa z neho stalo za neceleho Pol roka...to nechem vidiet keby so bol tarzan v dzungli co by sa s nim stalo za ten cas..takze  ludia cakam  palce hore a vase komentare. Cheesy Angry

PS: kto ma skusenost zo servisu??
« Poslední úprava: 04. Leden 2009, 00:06 od Jacobo » uložena
KRTEK
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: P990i, C702, P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 03. Leden 2009, 18:24 »

Tak ja mam C702 od srpna. V listopadu byl v servisu kvuliva spatne se mackajicimu hornimu tlacitku ovladani hlasitosti. Do servisu sel telefon SILNE poskrabany, sedreny... no des... I do reklamacniho protokolu bylo zapsano, jak je silne poskraban... Telefon se mi vratil v novem kabatu, vada odstaranena (ikdyz si myslim, ze ne uplne nejlip, ale uz to resit nebudu, musel bych to zpet customizovat, atd. Radsi pockam do srpna, kdy si od zamestnavatele budu moct vzit dalsi telefon Smajlík ).Nehlede na to, ze telefon pouzivam uplne stejne, nosim ho na stejnych mistech a od ty doby uz mam jen lehce sedrena mista nad displejem. Co se tyce tve poznamky na reakce telefonu na minusovy teploty, tak mne neco podobnyho hlasil o Silvetru. Pricital jsem to moznemu pretizeni site, ale bylo mi to divny, protoze druha P990i jela v pohode...
uložena

Nebyt, nehrat, nefungovat...
Nejste-li si jisti gramatikou sveho prispevku, pouzijte Pravidla ceskeho pravopisu. Prispevek si po sobe pred odeslanim prectete, dobre podany dotaz se lepe a rychleji vyresi. Pouzivejte carky a tecky ve vetach! Dekuju Smajlík
Jacobo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 03. Leden 2009, 22:01 »

no  vsak to uvidis sam mne sa rstartuje v izbe kde sa znizi teplota na  13°C je vypnuty radiaor a uz  ho restartne.takze otras.No ak vravis ze ho daju do noveho kabatika tak sa tesim   Mrknutí bude fajn ho mat  opet ko novy.a kupim si nan tie folie.a bude sa mat po ptakach  Grin
uložena
Kosabek
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Satio U1 black SDM 16GB

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 03. Leden 2009, 23:24 »

Nejak nevim o tomto mobilu celkem nic nevlastnim ho a po precteni vsech problemu bych ho ani nechtel.Chci mluvit o tom ze mobil proste do kapsy nepatri marne tuto skutecnost vysvetluji svym dceram uz hezkou radu let za nejaky tri ctyri roky uz kazda z nich mela vice jak deset telefonu.AÂť sony ericssonu ci nokyi Po pulrocnim noseni po kapsach tyto telefony vzdy v hroznem stavu osoupana barva ponicene klavesy no des pak stim obcas svihnou a je po founu.Od toho sou pouzdra a telefony nejsou zas tak levna zalezitost aby se s nimi takhle zachazelo.Nikdo si vlastniho nedokaze vazit i kdyz si na ne museli vydelat samy tak se k nim chovaji velice spatne.Ja osobne jsem jim dal kazde jednu T630 po triletem pouzivani bez jedineho skrabnuti nebo zavady na to aby je absolutne znicily jim stacily tri mesice.D750 jsem prodal na aukru za 1500 a byla jak kdybych ji zrovna prines z obchodu.Jeste mam doma dve K790i uz je pouzivam skoro take tri roky a nenajde se na nich jedina znamka pouzivani.Ted jsem si koupil asi tak pred mesicem a pul C905 a doufam ze mi vydrzi ve stavu koupe take hezky dlouho zatim musim zaklepat bez jedineho problemu.Takze zaverem podle me je na tom foun presne tak jak se k nemu chovame a ne jinak.Za hodne osoupanou barvu znicene klavesnice proste mohou kapsy a nikdo mi to nevyvrati.Me telefony vzdy byly v pouzdrech a tak tomu musi bit i nadale na displeji ochranna folie a pekna starost o ne to muzu vsem jen doporucit.
uložena

Motorola D160,D520,AMIO,2x m3888,Alcatel one touch 302,501,2x SE T630,SE D750i,2x SE K790i,SE C905,Satio U1,MMR-70,HPM-70,HPM-77,HBH-GV435a,M2-8GB,SDM-16GB,IAC-25,IDC-22,CLA-60,MPS-60,MBS-100,CDS- 65,CDS-75,SBH-600,2x SE 108i Eedar,Samsung GT 5570 Galaxi mini,2x Samsung Galaxi S I9000.
Jacobo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 04. Leden 2009, 00:02 »

tak ale mobil je nato aby bol vzdy vporuke,musi sa rychlo vytiahnut a hned zastrcit do vrecka..ako taky kolt co maju covbojove.neveim ten telefon je sam o sebe pekny ,puzdro by ho len zhovadilo..a ako pisu ze je tento telefon i do prirody,tak by mal aj cosi vydrzat nie len  vrecka rifli.je to bieda .chyba je na strane vyrobcu nie na strane pouzivatela.A ked hovoris o tom setreni.Tie mobili po 3-4 rokoch stratia ako hodnotu a budu za par susnov.Ale vrchol je ked telefon je v dezolatnom stave po mesiaci. Grin Cry
« Poslední úprava: 04. Leden 2009, 00:05 od Jacobo » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: C702 LUDIA...VZBURA, DO SERVISOV....takto nas osklbat nemozu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 16 dotazů.