SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 20:59

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: ID3 tagy
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: ID3 tagy  (Zobrazeno 4731 x)
idle
Uzivatel
Telefon: SE W910i

Zobrazit profil
« v: 20. Listopad 2008, 09:29 »

Zdravim,
od vcerejska mam novy W910i a i kdyz z nej mam vetsinou radost, jedna vec me u nej zarazi, a to je ne zcela korektni a kupodivu i dost nekonzistentni cteni ID3 tagu.

Vypada to, jako by se pri nacitani nekterych souboru proste nesnazil cist cele nazvy - z nazvu kapely, alba i pisnicky si vezme jenom nekolik pocatecnich pismen, a to v ruznych pripadech ruzny pocet. Kuprikladu tam mam nahrane album od Levellers, ale hudebni knihovna ukazuje, ze se tam vyskytuji nasledujici interpreti:
Level
Levell
Leveller
Podobnym zpusobem pak zachazi i s nazvy alb a pisnicek.
Delka useknuti neni nejak pevne dana, pri kazde aktualizaci knihovny to nacte trosku jinak, takze i kdyz nedelam nejake zmeny v souborech, zmeni se po aktualizaci "pocet interpretu" (alb asi taky, to jsem nekontrolovala).

U nekterych souboru ale tagy nacita korektne. Mam dojem, ze cte spravne porad ty same, takze by problem mohl byt napriklad v tom, jak jsou tam tagy ulozene, ale v pocitaci se zobrazuji v pohode a pokus o aktualizaci tagu v problematickem souboru nicemu nepomohl.
Firmware jsem aktualizovala, zadny pokrok.

Nesetkali jste se nekdo s podobnym chovanim? Vecer si k tomu sednu a budu testovat dal, ale docela me to stve a kdybyste me nekdo nakopl spravnym smerem, budu vdecna.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #1 v: 20. Listopad 2008, 09:45 »

Jakou verzi firmwaru ma tva W910-ka?
uložena
idle
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 20. Listopad 2008, 09:52 »

R1FA035
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #3 v: 20. Listopad 2008, 09:55 »

Takze aktualni, Sad pak jedine si pohrat s audio souborama... Undecided Jak jsi audio do mobilu/na kartu davala? Pomoci Disc2Phone?
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #4 v: 20. Listopad 2008, 09:58 »

nekorektne vytvorene tagy. vubec nezalezi jak je hudba do telefonu nahrana.
Disk2Phone je od SE, predpoklad, ze tagy vytvori spravne.
osobne pouzivam audiograbber a pristup do web databaze
uložena
idle
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 20. Listopad 2008, 10:04 »

VaRo: ne, kopirovala jsem je z pocitace primo na kartu pomoci toho USB adapteru co k tomu davali.
Wokenni software muzu bohuzel (nebo bohudik, jak se to vezme) instalovat leda u pritele nebo v praci.

Philip: jo, sice to tak vypada, ale je zajimavy, ze to jsou soubory, ktery v pocitaci a v mp3 prehravacich provozuju uz nejakou dobu a tohle je poprvy, co s tim byl nejaky problem.
uložena
mcmichal
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 20. Listopad 2008, 15:37 »

V nejakem tagovacim programu znovu projet vsechny tagy, treba Helium Music Manager - oznacit si vsechny soubory a k jednomu treba pridat mezeru nebo tak neco, potom ulozi vsechny tagy u vsech souboru znovu
uložena

W910i - R1FA035
K660i - R1FA035
idle
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 20. Listopad 2008, 16:02 »

V nejakem tagovacim programu znovu projet vsechny tagy, treba Helium Music Manager - oznacit si vsechny soubory a k jednomu treba pridat mezeru nebo tak neco, potom ulozi vsechny tagy u vsech souboru znovu

Tak jasne, tagovat umim. Tohle jsem vcera provedla pokusne v Amaroku a bezvysledne, vic jsem toho nestihla. Dneska na to zkusim vzit jine tagovadlo a poradne to provetrat. Ale nerikejte mi, ze si W910i neporadi s necim, co mp3 prehravace v klidu ctou Sad
uložena
idle
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 21. Listopad 2008, 18:10 »

No nic, tak to evidentne opravdu byly tagy (ktere to vubec cte, v1 nebo v2?). Jeste se nejak poprat s cestinou a budu spokojena.
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 21. Listopad 2008, 21:16 »

Tak to dej do obou ja mam otagovano jak v 1 tak i v 2 a funguje to bez problemu jinak tagovat sice rucne zvlada i blby winamp
uložena

idle
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 22. Listopad 2008, 11:07 »

S tagovacim programem problem nemam, spis me zajima, v cem byl problem, ze to mobil necetl a vsude jinde byly tagy OK.
uložena
auddi771
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 23. Prosinec 2008, 19:15 »

preco mi nacita kazdy "druhy" tag? -  nie vsetky tagy mi chce citat
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: ID3 tagy
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 19 dotazů.