SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Duben 2025, 00:18

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øady G, K, T, Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: WAP a G502
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: WAP a G502  (Zobrazeno 5505 x)
ato
Uzivatel
Telefon: SE G502

Zobrazit profil
« v: 02. Červenec 2008, 22:05 »

Ahojte..viete niekto nastavit wapko na SE G502??
dik
ato
uložena
3m3
Anonym
« Odpověď #1 v: 02. Červenec 2008, 22:27 »

On by urco nekdo viedel,jen z tve otazky neni jasny na jakyho operatora.....
Konfiguracni sms z webu SE nefunguji?
uložena
ato
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 02. Červenec 2008, 22:41 »

No je to na ORANGE....a nieze nefunguju z SE stranky..ale ziadne ani na tento mobil nemaju Angry
uložena
JURO8K
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: W890i Mocha Brown

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 02. Červenec 2008, 22:55 »

Tak si skus poslat nastavenia ineho modelu, ktory je zalozeny na rovnakej platforme - A200 (K850i, W910i, W890i...) a mohlo by to fungovat...  Mrknutí
A len tak pomimo, thread o G502 tu uz je (Platforma A200-Telefony rady G)...  Roll Eyes
uložena

ato
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 02. Červenec 2008, 22:59 »

aj to som skusal a nic...nastavenia prisli, nainstalovali sa ale vypisuje stale chybu komunikacie
uložena
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 03. Leden 2009, 18:55 »

Tak jdi za operatorem. A nebo ... http://www.google.cz/search?q=orange+sk+wap&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Litacka
Uzivatel
Telefon: SE G502, SE W660i

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 04. Leden 2009, 23:55 »

Prosim o pomoc !!!

Mam G502 brandovany od T-mob a mam v nem simku Vodafone...mam ten vanocni balicek internetu, takze bych to chtel pouzivat...nemuzu ho ale nikde nastavit...zkousel jsem od operatora, pres internet, nastaveni jinych mobilu platformy A200 a nic...chci na nem aspon pouzivat komunikacniho Jimma a kdyztak Operu mini...prosim Vas jestli nekdo vite, jak na to, tak prosim o odpoved, nejlepe na mail Lukas.Bartusek@seznam, ale i sem mi to hrozne pomuze...
VSEM DIKY PREDEM !!!!
uložena
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 05. Leden 2009, 05:37 »

Mam G502 brandovany od T-mob a mam v nem simku Vodafone ... zkousel jsem od operatora, pres internet ... chci na nem aspon pouzivat komunikacniho Jimma a kdyztak Operu mini..
To asi chces 3 veci: aktivovat Vanocni darek (https://samoobsluha.vodafone.cz ), nastavit internetove (ne wapove) spojeni od Vodafonu (treba v prodejne nebo menu #, <, 8, Pripojit pomoci a vytvoris novy ucet. Hlavne zvol ucet PSD, do APN dej ointernet, pokud mas kartu, nebo internet, pokud mas tarif, a dej tomu nejaky nazev, snad to bude stacit.) a nakonec priradit k aplikaci pripojeni, protoze T-Mobile tam cpe svoje (najdi aplikaci, Volby, Internetove nastaveni, Pripojit pomoci, zvol internetovy profil, ktery jsi vytvoril, jinak tam budes mit nacpany profil od T-Mobile).
Posledni krok je potreba delat pro kazdou aplikaci pristupujici k internetu po kazde instalaci i reinstalaci. Nepomuze datove profily T-Mobile smazat, pak v Pripojit pomoci neni nic zaskrtnuteho a taky to nejede. Jedine, ceho jsem tim dosahl, bylo pravdepodobne odstraneni Mych5 z menu, coz mohlo (a nemuselo) pohnojit standby MIDlets, takze mi nejede PIM wallpaper ani open today jako tapeta :-(. Takze to asi decustomizuji, ve foru je navod na opravu CDA.
Jinak nevim, jestli je jimm dobra volba. Pouzivam Bombusmod, ktery nabizi prakticke klavesove zkratky a pohodlne ovladani, a jsem u Jabbim.cz. Komprese te zatim asi moc nezajima (uspora prenasenych dat i tim i uspora penez nebo FUP), ale je tam treba ICQ transport (doporucuji zaregistrovat z pocitace), SMS transport, Jabber disk, slovniky, viceuzivatelske mistnosti... A nemam problem doma nechat spusteny pocitac, jit pryc a prihlasit se na Jabber znovu z mobilu. Diky priorite mi proste chodi zpravy na mobil.
nejlepe na mail ..., ale i sem mi to hrozne pomuze...
Pokud to chces na mail, tak registrovani uzivatele si mohou nechat mailem nove odpovedi. To je IMHO lepsi. Nemusis zverejnovat svoji e-mailovou adresu (mas stesti, ze's ji nenapsal presne, jinak by spamboti meli dalsi maly ulovek), dostavaji to vsichni, takze se neodpovida vicekrat, odpoved se pak da vyhledat, coz je mnohem rychlejsi... No proste je to celkove lepsi postup.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øady G, K, T, Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: WAP a G502
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 18 dotazů.