Vlozte si sve oblibene flash menu do sveho oblibeneho schematkaCo k tomu potrebujete?

Program
Themes creator, v aktualni verzi si ho zdarma stanete odsud:

Sve oblibene
schematko a
flash menu,
kompatibilni s vasim modelem SE
Ja jsem si vybral pro svou
W902-ku toto
schematko (thm):

... do ktereho budu vkladat tuto
flash menu (swf) animaci:

Jsou to tedy tyto 2 soubory:

Po spusteni Themes creatora si
vyberte model SE, pro ktery budete zmenu delat.

...pak si do nej mysi
pretahnete schematko a po jeho natazeni muzete (ale nemusite, zalezi na verzi pouziteho schematka a mnozstvi vynechanych stavebnich casti schematka) obdrzet nasledujici 2 hlasky, u kterych potvrdte
OK a ano:

... dale jdete na zalozku
Tool =>
Edit XML

... po jeho otevreni sjedte az
dolu a zapis
flash menu by se mel nachazet na
predposlednim radku. Pokud schematko neobsahuje zadny odkaz na flash menu, XML soubor tento zapis tez neobsahuje...
bez vlozeneho flash menu
a s jiz vlozenym flash menu odkazem:

Ăadek s vlozenym odkazem na flash menu miva tuto podobu:
<Desktop_style Source="Walkman_desktop.swf" Type="File"/>(pro nasledujici vkladani ho kopirujte i s mezerou na zacatku!)
Ve vyse uvedenem zapisu budete menit jen nazev flash menu, na ktere budete schematko odkazovat, u vyse uvedeneho zapisu je to polozka:
Walkman_desktop.swf-- Pokud jiz XML soubor tento radek na predposlednim miste obsahuje, znamena to, ze jiz ma vlozenu urcitou flash menu animaci. Pro jeji zmenu, staci jen prepsat nazev teto flash menu animace.
-- Pokud XML soubor tento radek na predposlednim miste neobsahuje => schematko neobsahuje odkaz na zadnou flash menu animaci => vlozte na predposledni pozici zkopirovany radek (viz vyse) a uvedte presny nazev pozadovane flash menu animace)
Ja jsem do XML souboru vlozil tento zapis, odkazujici na mnou pozadovanou flash menu animaci:

... opet muzete (ale nemusite) obdrzet tuto varovnou hlasku, kterou opet potvrdte:

Tim jste provedli
zapis zmeny do XML souboru schematka = dali jste mu prikaz, jakou si ma do hlavniho menu natahnout (a pouzivat) flash menu animaci
Upravene schematko si
ulozte pod jinym nazvem:
... abyste si jim neprepsali to zdrojove...
Pak uz jen staci
flash menu animaci (swf soubor)
zkopirovat pomoci
a2uploaderu do file systemu (pokud ho tam jiz nemate zkopirovane).
Cesta:
\tpa\preset\system\desktop\flash\a2uploader v.3:
A upravene
schematko do
slozky schemat na pameÂťove karte, ci v pameti telefonu.
=> Schema si v telefonu aktivovat a kochat se provedenou zmenou hlavniho menu...

Diskutovat muzete zde:
Diskuze