SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 14:52

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: jak nainstalovat program ?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: jak nainstalovat program ?  (Zobrazeno 1955 x)
Radysek
Anonym
« v: 27. Duben 2009, 20:39 »

Muzete mi prosim nekdo poradit jak se instaluji aplikace do X1 ? WM jsem nikdy nemel tak se ucim, Zkousel jsem TC ale jednak nevim co za soubor stahnout a pak nevim jak dal.
Zkusil jsem vsechny soubory postupne zkopirovat do mobilu, do adresare pracovni a pak pomoci pruukumnika spustit ale hlasi mi to ze to neni platna aplikace PocketPC. A tak je to se vsim. Diky za radu nebo nasmerovani kde se doctu vic.
uložena
Mot@s
Uzivatel
Telefon: SE XPERIA X1

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 27. Duben 2009, 20:46 »

Pokud chces instalovat primo z karty, tak musis mit stazeny *.cab soubor konkretni aplikace. U Total Commanderu je to z teto adresy http://www.ghisler.com/pocketpc.htm ten prvni v tabulce (arm/xscale/pxa). Pak soubor normalne v telefonu spustis, treba v pruzkumniku, a nainstalujes.
Druha moznost je instalovat z PC, ktere je k WM zarizeni pripojeno. V tom pripade se stahuji *.exe verze aplikaci k teto instalaci urcene.
uložena
Radysek
Anonym
« Odpověď #2 v: 27. Duben 2009, 20:59 »

Super, uz to chapu, Diky Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: jak nainstalovat program ?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 18 dotazů.