SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 02:35

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nazor na P990i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nazor na P990i  (Zobrazeno 2496 x)
milos.dh
Uzivatel
Telefon: SE K610i

Zobrazit profil
« v: 17. Listopad 2009, 15:38 »

Zdravim. Mam vazny zaujem o P990i a chcel by som vedieÂť aky mate nazor na tento telefon. Vybava vyzera byÂť celkom bohata a hlavne sa mi paci ze to je symbian a Sony Ericsson  Mrknutí . Eo vy nan hovorite, oplati sa?
uložena
KRTEK
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: P990i, C702, P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 17. Listopad 2009, 16:19 »

Ja na nej treba nedam dopustit. Je sice pomalejsi oproti P1i, ja ho minimalne jednou tydne restartovaval, protoze uz mel plnou pamet a kdyz jsem mel spusteny kontakty, sms a jeste neco, tak uz se mi nezapnul TomTom,  je vetsi, ale... na qwerty klavesnici se mi pise daleko lip, nez u P1i, kdyz bylo potreba napsat zpravu jednou rukou (priznejme si, obcas za volantem zpravy pisem), tak se to napsalo na ty normalni klavesnici na flipu, coz umoznovalo psat temer poslepu... na P1i mi hodne chybi bocni posuvny zamek klavesnice... je to takovej muj milacek (spolecne s R520m), kteryho obcas nastartuju a pouzivam, ale nikam uz s nim moc nechodim, protoze chci, aby mi vydrzel co nejdyl :-)
uložena

Nebyt, nehrat, nefungovat...
Nejste-li si jisti gramatikou sveho prispevku, pouzijte Pravidla ceskeho pravopisu. Prispevek si po sobe pred odeslanim prectete, dobre podany dotaz se lepe a rychleji vyresi. Pouzivejte carky a tecky ve vetach! Dekuju Smajlík
peterss
Anonym
« Odpověď #2 v: 17. Listopad 2009, 16:30 »

2 milos.dh : nechce se mi verit, ze tam nebylo toto "okno" nez jsi zacal psat dotaz

uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nazor na P990i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 18 dotazů.