SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 09:35

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zobrazovani miniatur fotek ve fotogalerii 2x2 - pouze cerny ramecek
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zobrazovani miniatur fotek ve fotogalerii 2x2 - pouze cerny ramecek  (Zobrazeno 2951 x)
verho
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 16. Září 2005, 06:20 »

Mam uz mesic Sony Ericsson W800i. Frimware R1L002
Nyni mi zacal zlobit fotoaparat v tom smyslu, ze s nim normalne nafotim fotografie a pak si je chci prohlednout a nejedu v menu na Spravce souboru a dale na Obrazky a fam do slozky Fotografie. Tam je nastaveno zobrazovani tech malych fotografii 2x2. Ale nekdy se mi stane ze nejaka fotografie uplne vypadne a nezobrazi se mi tam v tech ctyrech malych fotkach je misto ni jen cerne pole a to tak ze treba dve fotografie jsou zobrazeny pak jedna zas ne a pak zas nejake ano a nejake ne. Je tam misto nich jen cerne pole, ale na nej kdyz dam zobrazit, tak se mi tam ta dana fotografie normalne zobrazi, ale kdyz se zas vratim zpet tak je misto ni jen cerne pole. Muzete mi prosim poradit?
uložena
tschuba
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 16. Září 2005, 06:29 »

mel sem podobnej problem u t630...vetsinou to bylo v dobe nacitani a behem par desitek vterin se fotka ukazala...zalezelo na velikosti fotky....ale tohle asi nebude ten problem....je mi lito
uložena

nakej bosh-nakej alcatel-nokia 6610-SE t630-SE W800i
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #2 v: 16. Září 2005, 12:43 »

Tento problem mam a zatim neznam pricinu. Dela mi na gigove karte, kde mam vyfocenych mraky fotek. Pokud kartu strcim do kterehokoliv jineho telefonu, tak je to to same. Problem bude nekde v samotne fotce, ze nezobrazi miniaturu, ale neprisel jsem na zadnou souvislost...Urcite to nebude revizi firmware jak by to mohlo vypadat....
uložena
verho
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 16. Září 2005, 13:10 »

no a v cem bude tedy problem, kdyz ne ve frimwaru? neni tedy vadny telefon a nemel bych ho pres servis reklamovat
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #4 v: 16. Září 2005, 13:19 »

no a v cem bude tedy problem, kdyz ne ve frimwaru? neni tedy vadny telefon a nemel bych ho pres servis reklamovat

No vlozil jsem to do 4 ruznych telefonu, vsude stejna situace, nekde je problem v te samotne fotce, tezko rict, me jiz nic nenapada
uložena
verho
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 16. Září 2005, 13:27 »

ja prisel ale na to ze tento problem to dela jen pokud je zaply datum a cas na fotce takove to zobrazeni dole v rohu. Kdyz to vypnu aby se nezobrazoval datum a cas tak to foti dobre a nestava se ze by se nezobrazili nejake miniatury....
uložena
Sportak
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 16. Září 2005, 17:16 »

Ten problem mam taky u Dcka a 256mb karty.Mysto nahledu mam cerny ramecky.
uložena

Sony ericsson Xperie8
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zobrazovani miniatur fotek ve fotogalerii 2x2 - pouze cerny ramecek
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.