SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
02. Duben 2025, 09:09

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Gmail Java aplikacia na M600
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Gmail Java aplikacia na M600  (Zobrazeno 5546 x)
KAMAK
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: M600i

Zobrazit profil
« v: 23. Duben 2007, 17:14 »

Sad Zdravim,
ma niekto nainstalovanu aplikaciu Gmail java na M600__ Neviem sa dopatraÂť k navodu. PodÂľa popisu by mali staciÂť iba 2 kroky na ovladanie a ja sa komplikovane cez prikaz na dolnej liste MORE dostavam do menu odiaÂľ mozem vyberaÂť dalsie prikazy.  Undecided
« Poslední úprava: 23. Duben 2007, 18:57 od KAMAK » uložena

KAMAK
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 23. Duben 2007, 17:18 »

ja som to nainstaloval a uz len mi gmail cekoval novu postu, to je vsetko, prihlasis sa na svoje konto a viac robit nemusis
uložena

mnaspo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 23. Duben 2007, 17:23 »

ja to mam nainstalovane,
v tejto aplikacii mozes pouzivat niektore skratky,ktore su priradene cislam,cize musis stlacit alt plus dane tlacitko,
vyskusaj si a uvidis co ktora skratka robi,inak treba pouzivat menu,ako si opisal,ale podla mna je to tiez jednoduchy sposob
uložena
KAMAK
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 23. Duben 2007, 18:56 »

ja to mam nainstalovane,
v tejto aplikacii mozes pouzivat niektore skratky,ktore su priradene cislam,cize musis stlacit alt plus dane tlacitko,
vyskusaj si a uvidis co ktora skratka robi,inak treba pouzivat menu,ako si opisal,ale podla mna je to tiez jednoduchy sposob
Embarrassed Mam to nainstalovane ale niektore skratky ako BACK  pomocou bocneho tlacitka nefunguje; uzavretie otvoreneho mailu musim robiÂť cez menu??
Prejdenie na posledny mail pomocou stylusu  na boku obrazovky sa mi nedari;
Pritom som videl obrazky z ineho mobilu kde boli na spodnej liste ovladacie tlacitka BACK a MENU  Sad
« Poslední úprava: 23. Duben 2007, 18:58 od KAMAK » uložena

KAMAK
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 25. Duben 2007, 10:28 »

ja to mam nainstalovane,
Embarrassed Mam to nainstalovane ale niektore skratky ako BACK  pomocou bocneho tlacitka nefunguje; uzavretie otvoreneho mailu musim robiÂť cez menu??
Prejdenie na posledny mail pomocou stylusu  na boku obrazovky sa mi nedari;
Pritom som videl obrazky z ineho mobilu kde boli na spodnej liste ovladacie tlacitka BACK a MENU  Sad

problem je ze je to programovane pro mobily a ne pro OS mobily - lepe receno neexistuje verze primo pro UIQ3 pocita s HW tlacitky a ty na M600 nemas :-P

to co je tu popsano je jedine mozne ovladani - pres to vlak proste nejede - jde ale o zvyk - ja uz pracuji bez problemu
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
KAMAK
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 25. Duben 2007, 14:17 »

Undecided No fajn, co mam robiÂť idem sa uciÂť. Mozno ze v buducnosti spravia verziu pre UIQ3. Tongue
uložena

KAMAK
tRizzO
Anonym
« Odpověď #6 v: 09. Květen 2007, 19:42 »

Undecided No fajn, co mam robiÂť idem sa uciÂť. Mozno ze v buducnosti spravia verziu pre UIQ3. Tongue
doporucujem Profimail zakupiÂť - nie je drahy a je super aj pre GMAIL (a hlavne je spoÂľahlivy a na 3G sieti aj dostatocne rychly).
uložena
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 09. Květen 2007, 21:24 »

doporucujem Profimail zakupiÂť - nie je drahy a je super aj pre GMAIL (a hlavne je spoÂľahlivy a na 3G sieti aj dostatocne rychly).

no to bych ani nerekl - tohle tema je trochu o necem jinem - zadny klient navic nikdy nepodchyti funkcnost Gmail aplikace - vzdyt pohled na email od Googlu je uplne o necem jinem.
navic pop3 na gmailu nefunguje zrovna nejlip a kdyz se zamyslime tak ani nemuze ;-)
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
Slik
Uzivatel
Telefon: SE P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 26. Říjen 2008, 12:37 »

Zdravim.
Tak mame novu verziu Gmail aplikacie.
Super ze je konecne lokalizovana a da sa normalne ovladat aj na UIQ !

Priamo do mobilu z : m.google.com
uložena

Sony Ericsson P1i ... Nokia 5800 XM
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Gmail Java aplikacia na M600
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 19 dotazů.