SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Květen 2025, 01:55

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Transfer z P800 na P900
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Transfer z P800 na P900  (Zobrazeno 1608 x)
Jendis
Anonym
« v: 07. Září 2005, 14:28 »

Zdravim
Mam takovy dotaz. Nyni mam P800 a budu kupovat P900 (nebo 910i) a zajima me, jak kompletne prenesu vsechny data do noveho telefonu. Je mi jasne ze programy budu muset znova nainstalovat, ale jde mi hlavne o kontakty (vcetne adresaru apd), sms a treba i nastaveni uctu... Dale jak smazu nebo resetuju P800 do zakladniho stavu (pryc moje data a moje programy).

Dikes vsem  Smajlík
uložena
Didik
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 07. Září 2005, 15:12 »

Prvni doplnujici otazka je, zda pouzivas synchr. kolibku..?? A zalohujes si svoje Pcko.. (P800)??
uložena

MartinH
Anonym
« Odpověď #2 v: 07. Září 2005, 15:25 »

kontakty, kalendar a ukoly doporucuji zasynchronisovat proti treba outlooku a pak je zasynchronisovat zpet do noveho phone (v tom pripade pozor na kontakty, kde mas vice mobilnich cisel, s tim si outlook neporadi). Nastaveni inetu a tak budes muset udelat rucne, nebo si nechat poslat konfiguracni sms, pokud to Tvuj operator umi. Na odzalohovani sms budes muset pouzit nejaky softik, ktery Ti je vyexportuje do texÂťaku. Tipnul bych si, ze do noveho phone je nedostanes jako SMS.
Tvoje data smaze format karty, a master reset
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Transfer z P800 na P900
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.