SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Duben 2025, 11:14

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: k750i se nenabiji z nabijecky
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: k750i se nenabiji z nabijecky  (Zobrazeno 3206 x)
zigi
Anonym
« v: 01. Říjen 2008, 20:39 »

zdravim - mam drobny, ale prome dost podstatny problem.. - mam k750i, a po nedavnem incidentu(nekdo my ho polil vinem) me nejde nabijet z nabijecky - jen pres usb, ale to je hodne zdlouhave, a hlevne musim mit zapnuty pocitac - na netu sem nasel uz dotaz se stejnym problemem, ale byl jen odkazany na servis, coz me se ovsem nechce,a tak tu prosim o radu.. - budu rat za kazdou odpoved - predem dik..
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #1 v: 01. Říjen 2008, 20:52 »

davno uz jste mel byt v servisu a nechat si telefon vycistit v ultrazvuku. prodluzovani cisteni telefon pomalu, ale zcela zabiji a zabije  Mrknutí
uložena
zigi
Anonym
« Odpověď #2 v: 02. Říjen 2008, 05:36 »

v ultrazvuku? - nvm, jak ulrazvuk muze pomoci kontaktum, o tom sem jeste neslisel, ale dobre, ja jen, esli to nemuze jit treba i pres soft...  - bych chtel sa na to prva mrknut sam, jelikoz uz se mi parkrat stalo(u c62) ze sem mobil poslal do servisu, za tyden se mi vratil, rekli mi, ze ho cely predelaly, ja ho jeste na miste chtel zapnut, ale ani poradne nenastartoval.. - po par vterinach chcipnul...(baterka byla plna - delal to i na nabijecce...)  nastesti za to nich nechteli, kdyz to videli, ale kamoz musel zaplatit na k800  400 za vycisteni, a prej mu to stejne nejelo...
uložena
krecek™
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia N8

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 02. Říjen 2008, 06:47 »

tak mi rekni jak by jsi chtel vycistit kontakty od necistot softwarem? Grin
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 02. Říjen 2008, 08:42 »

Presne tak nejsme 100roku za opicema, i u nas se ultrazvuk pouziva bezne. Nechodis k zubari ? Ja byl minuly tyden a ultrazvukem mi cistili zubni kamen, jinak sleduj kanal Discovery.
« Poslední úprava: 02. Říjen 2008, 08:43 od Ganimed » uložena

FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #5 v: 02. Říjen 2008, 12:06 »

@zigi:

1. cisteni je opravdu NUTNE

2. NUTNE provest IHNED jak je to mozne - do te doby v telefonu nenechavat baterii

3. uspesnost cisteni - UZCE spjata s krokem 2

dale tento problem nema cenu rozebirat.
uložena
zigi
Anonym
« Odpověď #6 v: 02. Říjen 2008, 14:17 »

2 krecek - njn, necistoty - jestli je tam neco za*****ne, tak proc to jde nabijet pres usb? - ja jake jsku tam jine kontakta nez na kabelu a na baterii,   2. 2ganimed - diky za informaci - o tom jsem opravdu jeste neslysel - k zubari chodim, ale ultrazvukem me jeste nic necistil (jen vrtackou Cheesy  )  2filip- ok, asi te budu mudet vzit za slovo.. - tak diky za radu vsem..
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: k750i se nenabiji z nabijecky
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 19 dotazů.