SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Květen 2025, 23:42

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Cas posledniho hovoru
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Cas posledniho hovoru  (Zobrazeno 4167 x)
___MARK___
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 22. Srpen 2005, 21:21 »

Nevite nekdo jak zjistit delku posledniho hovoru? Pokud jsem hledal spravne, tak nic takoveho v P910i neni. Je pro to nejaka aplikace?
A pak jeste jeden dotaz, kdyz kliknu pri otevrenem flipu na baterku a dam zamcit displej, jak jde pak odemknout, krome toho ze znovu zavru a otevru flip. Nebot kdybych misto klavesnice mel zaslepku tak nevim jak to udelam. Diky vsem za rady.
uložena

Sie Me45 a SE P910i
Golf
Uzivatel
Telefon: iPhone 3GS 32GB

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 22. Srpen 2005, 22:31 »

Tak nevim, ale podle me zjistim delku jakehokoliv hovoru ve vypisech, a to jak prijatych, tak volanych (samozrejme pri otevrenem flipu). Takze i toho posledniho... No a odemknout display? VzdyÂť to ten telefon pise, jog k sobe a zmacknout. Pri oddelanem flipu tam je v menu zapnuti virtualni klavesnice. Ale to je snad v navodu, nebo se mylim?
uložena

SE P910i  (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 22. Srpen 2005, 23:13 »

ked som pouzival smana (alebo tracker ? ) tak mi po ukonceni hovoru napisalo dlzku posledneho hovoru
uložena

Purpur
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 23. Srpen 2005, 06:21 »

Je to tak jak pise Golf, delku volani takto zjistis u jednotlivych hovoru..a na zalozce mas potom i volbu vsechna volani...tam je to sesumarizovane....ale to asi vis
Mne by spise zajimalo jestli se nekde nacita kolik dat jsem prijal popr. odeslal celkove...to jsem zatim nenasel...
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #4 v: 23. Srpen 2005, 07:08 »

Je to tak jak pise Golf, delku volani takto zjistis u jednotlivych hovoru..a na zalozce mas potom i volbu vsechna volani...tam je to sesumarizovane....ale to asi vis
Mne by spise zajimalo jestli se nekde nacita kolik dat jsem prijal popr. odeslal celkove...to jsem zatim nenasel...
add cas hovoru: pokud si nainstalujes trackera, tak ten delku hovoru zobrazuje hned po dokonceni.
Co se tyce celkovych dat, tak to jsi hledal spatne (pokud vubec;o), protoze pcko ma vestavenou aplikaci gprs log, ktera ukazuje sumarne vsechna odeslana a prijata data od posledniho znulovani (je potreba delat rucne) a data posledni session.
uložena
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 23. Srpen 2005, 09:32 »

jeste bych doplnen, ze data jsou v GPRS data logu prehledne rozdelena podle jednotlivych APN, pres ktere jsou prenesena
uložena
___MARK___
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 23. Srpen 2005, 15:19 »

No kdyz si dam treba zalozku Prichozi volani tak tam mam pouze napsane treba cas 11:11 ale nezjistim jak dlouho mi ten clovek volal.
uložena

Sie Me45 a SE P910i
Golf
Uzivatel
Telefon: iPhone 3GS 32GB

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 23. Srpen 2005, 15:34 »

No kdyz si dam treba zalozku Prichozi volani tak tam mam pouze napsane treba cas 11:11 ale nezjistim jak dlouho mi ten clovek volal.

Neklikej na prichoz nebo odchozi volani, klikni primo na jmeno nebo cislo, co se zobrazuje v seznamu. Nic se nezacne vytacet, ale zobrazi se prave ty udaje, co hledas... Az teprve pri dalcim kliku to zacne vytacet cislo Mrknutí
uložena

SE P910i  (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
___MARK___
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 23. Srpen 2005, 15:39 »

Neklikej na prichoz nebo odchozi volani, klikni primo na jmeno nebo cislo, co se zobrazuje v seznamu. Nic se nezacne vytacet, ale zobrazi se prave ty udaje, co hledas... Az teprve pri dalcim kliku to zacne vytacet cislo Mrknutí

Jj diky moc, uz vim jak na to, bohuzel jsem mel nastaven kompaktni rezim a i pri jednom kliknuti se mi zacalo to dane cislo vytacet, ale ted kdyz jsem oddelal kompaktni rezim tak to funguje.
Jinak s tim zamkem displeje, at postupuju se stiskem Jog Dialu podle napovedy na obrazovce tak se to stejne neodemkne, musim na to prijit a pohrat si s tim, mozna neco to rusi.
uložena

Sie Me45 a SE P910i
MartinH
Anonym
« Odpověď #9 v: 23. Srpen 2005, 16:10 »

add odemceni displeje: musis vylomit jod dozdu a potom stisknout. Nic jineho vymyslet nejde (jde teda jeste vylomit dopredu a potom stisknout, ale to se mi dela hure).
uložena
___MARK___
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 23. Srpen 2005, 17:00 »

add odemceni displeje: musis vylomit jod dozdu a potom stisknout. Nic jineho vymyslet nejde (jde teda jeste vylomit dopredu a potom stisknout, ale to se mi dela hure).

jj to chapu ale proste toto mi nefunguje, nevim cim to muze byt
uložena

Sie Me45 a SE P910i
Purpur
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 23. Srpen 2005, 19:15 »

add cas hovoru: pokud si nainstalujes trackera, tak ten delku hovoru zobrazuje hned po dokonceni.
Co se tyce celkovych dat, tak to jsi hledal spatne (pokud vubec;o), protoze pcko ma vestavenou aplikaci gprs log, ktera ukazuje sumarne vsechna odeslana a prijata data od posledniho znulovani (je potreba delat rucne) a data posledni session.

Grin Grin Grin  No tak to byla dobra bota,,,,,ja to hledal v ruznych zalozkach a kdovi kde a ono to je primo mezi aplikacemi...nekdy si opravdu pripadam mirne roztrzity.... Cheesy
uložena
goodoldalexSE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 23. Srpen 2005, 19:17 »

Skus ten Jog smerom k sebe alebo od seba chvilu podrzat. Mne pri odomykani klavesnice reaguje hned smerom k sebe, ale smerom od seba niekedy zareaguje az po chvili (inak funguje vyborne).
uložena

T10 (RIP), T100, ICE-25, T630, T290i, P900@910, HBH-65, T300, MCA-25, K750i, K750i + Sandisk 1 GB, MPS-60, M600i
___MARK___
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 02. Září 2005, 16:56 »

Skus ten Jog smerom k sebe alebo od seba chvilu podrzat. Mne pri odomykani klavesnice reaguje hned smerom k sebe, ale smerom od seba niekedy zareaguje az po chvili (inak funguje vyborne).
tak uz jsem na to prisel, nefungovalo to a duvodem byl Handy Day 2004, az kdyz jsem ho vypl, tak najednou jde odemykat diplej pomoci joisticku. U Handy Day 2005 uz to neblbne Cheesy
uložena

Sie Me45 a SE P910i
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Cas posledniho hovoru
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.054 sekund, 18 dotazů.