SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
09. Duben 2025, 17:08

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: w910 od orange SK
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: w910 od orange SK  (Zobrazeno 14865 x)
JURO8K
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: W890i Mocha Brown

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 04. Květen 2008, 19:30 »

Ak mas fon uz decustomizovany, tak by podla mna nemal byt pri aktualizacii problem...  Mrknutí Samozrejme, ak ti to typci, ktori robili decustomizaciu, nejak neodfajcili...  Roll Eyes Najnovsi soft pre W910i by mal byt R1EA033, takze ak mas prave tento, tak zatial nemas dovod aktualizovat...  Smajlík
LEBO SEUS MI PISE ZE AKTUALIZACIU NELZE VYKONAT
No tato hlaska sa mi ale moc nepaci, lebo fon by si podla mna nemal ,,pamatat", ze niekedy mal v sebe iny ako originalny soft...  Huh Nemam sice s aktualizaciou decustomizovanych fonov ziadne skusenosti, ale nemal by byt ziadny problem, ak bola decustomizacia vykonana odborne...  Huh Roll Eyes Mozno je ta hlaska pri decustomizovanych fonoch normalna, ale neviem...  Grin
uložena

andrej8568
Uzivatel
Telefon: SE w980

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 08. Květen 2008, 08:52 »

EE mam R1CA031 a stale mi pise ze mam najnovsi
uložena

JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 08. Květen 2008, 12:52 »

Soft, ktory teraz mas, je tusim zakladny, s ktorym sa W910i predava... Nechcem ti poradit nejaku blbost, po ktorej by si si mohol odpalit fon, lebo ta hlaska, ktoru ti vypisuje SEUS, sa mi moc nezda...  Undecided Ale ak bola decustomizacia robena odborne, tak by nemal byt ziadny problem si normalne nahodit novy soft cez SEUS, takze neviem...  Huh
uložena

andrej8568
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 09. Květen 2008, 08:21 »

kua s tym fonom mam problemy z kazdej strany pockam na novy Soft a uvidim
uložena

JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 09. Květen 2008, 11:35 »

Hmmm, ale nejde o novy soft, novy je teraz R1EA033, ale ide o to, ci si ho tou aktualizaciou neodpalis, ak bola decustomizacia vykonana neodborne alebo nieco take, lebo ta hlaska SEUSu sa mi nejak moc nezda...  Undecided
uložena

andrej8568
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 10. Květen 2008, 16:04 »

nie normalne som si v Global-servise zaplatil za decustomizaciu tak kde je problem???
uložena

JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 10. Květen 2008, 16:28 »

Nehovorim ti, ze je problem, ale ten problem moze a nemusi nastat, ked sa pokusis ten fon aktualizovat...  Roll Eyes Uz som to pisal vyssie, mozno to je pri decustomizovanych fonoch normalne, len sa mi potom nezda, ze by si tvoja W910i pamatala, ze v sebe niekedy mala iny ako originalny soft, to mi je dost divne...  Huh
uložena

eVGAeXtreme
Uzivatel
Telefon: W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 10. Květen 2008, 20:25 »

rovnou pisu sorry za OT ale neda mi to nezeptat se ... porad tady ctu o tom jak jste nespokojeni s telefony od orange, ale nejsem ze slovenska (btw. je mi lito vaseho vyrazeni z MS) a tak me strasne zajima cim to je, ze tolik lidi ma foun prave od orange a proc si to od nich vubec nekdo koupi kdyz tu na ne tolik lidi nadava, jeste jednou sorry za OT a doufam v odpoved ... diky
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #23 v: 10. Květen 2008, 20:37 »

Co treba vyhodna cena, kdy ma zakaznik k pausalu telefon podstatne levneji? O penize jde vzdy az v prvni rade.
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #24 v: 10. Květen 2008, 20:58 »

Nehovorim ti, ze je problem, ale ten problem moze a nemusi nastat, ked sa pokusis ten fon aktualizovat...  Roll Eyes Uz som to pisal vyssie, mozno to je pri decustomizovanych fonoch normalne, len sa mi potom nezda, ze by si tvoja W910i pamatala, ze v sebe niekedy mala iny ako originalny soft, to mi je dost divne...  Huh

telefon si "pamatuje" puvodni fw jen kdyz nekdo spatne provede decustomizaci a nezmeni korektne cda v gdfs.
to je vse...
uložena
ScRyX
Uzivatel
Telefon: SE W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 04. Srpen 2008, 17:34 »

Cus, som cerstvy majitel W910ny a planujem si kupit 8GB kartu(na ofiko strankach SE pise, ze je podporovana). Avsak pri "kvalitach" orangeackeho FW sa trocha bojim ci mi bude fungovat...nemate s tym niekto skusenosti? Samozrejme telefon si planujem dat decustomizovat(len nvm kde...nechcem to davat nejakemu amaterovi v mobilshope), ale kartu chcem kupit teraz.
uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 05. Srpen 2008, 13:47 »

Karta ti musii fungovat u vsech FW, jinak kdyz si na dekustomizaci netroufas sam a chces odbornika tak kontaktuj uzivatele Philip ma prispevek nad tebou on ti to dekustomizuje na dalku, nebudes muset nikam chodit pouze nastavis Pc
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: w910 od orange SK
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 19 dotazů.